Új hozzászólás Aktív témák
-
szilagyiv
senior tag
"Neked nem kell dolgoznod a monitor előtt ha ilyeneket írogatsz"
Ezen jót mosolyogtam!Napi munkámat tekintve acélszerkezet-tervezéssel foglalkozok, azon kívül meg hobbi videóvágás, dizájnkészítés (Corel). A tervezéshez két monitor sokkal jobb, mint egy - ez tapasztalat, mérettől függetlenül. 24"-os DELL monitorokon dolgozok, 1920x1200 felbontáson. Ha nagyobb lenne a kijelző, ez a felbontás már kevés lenne, vagyis el nem tudom képzelni hogyan lehet 40"-os tévén komoly munkát végezni. Van egyébként, és kipróbáltam. Eléggé erőltetett.
Visszatérve az eredeti témához, a 32" ekkora felbontással lehet hogy jó, de ebből kettő már nem fér el kényelmesen asztalon, és nem kényelmes használni sem (szerintem). Aztán lehet hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Androidos fejegységek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest