Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minden bios post lefut, minden ugyanúgy néz ki, leszámítva azt, hogy a windows a bootlogó tekergőzésnél megfagy. Illetve próbáltam több OS-el is: win7/win10/OsX. A legfrissebb bios van rajta, de ezt csinálja rev1-től a köztes bioszokon át a legújabbig mindegyikkel. Ha kikapcsolom a c-state-et, a probléma onnantól nem létezik, mintha csak elfújták volna.
(#44) GamerLaci123: Nekem épp az tűnt fel elsőnek, hogy erősen túlárazott. Főleg, hogy ennyire régi (9 éves) herélt és nagyon alacsony órajelű processzorról van szó 65 nanométeres gyártástechnológiával. Annyiért szerintem kapni jobbat is. Ha meg épp nem, akkor hozzáteszel egy keveset és már klasszisokkal jobbat veszel. De ez a processzor ebben a formában nemcsakhogy nem éri meg (szerintem) de el nem tudok képzelni embert, akinek előrelépést, vagy pluszt adna manapság. Ha 4 mag, ha nem. Nekem legalábbis ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Intel Xeon processzorait asztali alaplapba is beletehetjük, így jó áron juthatunk jelentős teljesítmény többlethez.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest