Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
jajj csak ezt ne a bio egy jó single gamma nem tudom elképzelni hogy egy alagútban megjelenő "diablo variánst" kelljen legyakni.
De egy komplett vízi világ rendszert megalkotnak ami persze még a pusztulás előtt van akkor még jó is lehetne. Főleg hogy farmolhass ki kellene menned a víz alá és ott ténykednél....
Esetleg az armor helyett is jó lenne a epic búvár ruha darabokDe remélem nem kardok és nyilak lesznek benne ^^
-
Morden24
nagyúr
válasz
Wolverine #15 üzenetére
Jó, 10 különböző csőhálózatban, akkor se jobb
A Single -> MMO evolúciót leginkább úgy tudnám illusztrálni, mintha egy film után sorozattal akarnám folytatni a storytelling-et. Van, amivel meg lehet ezt csinálni, és van, amivel nem. Szerintem a Bioshock világa nem alkalmas rá, mégpedig azért, mert a Bioshocknál a történet köré van felépítve egy világ, nem pedig egy világ van felépítve, amiben elmesélek egy történetet. -
Morden24
nagyúr
válasz
Wolverine #13 üzenetére
Touché.
Bár ha olyan MMO lesz, mint a WoW, akkor biztosan nem fenyegeti veszély a szabadidőm beosztását; ez nem WoW-fika, csak személyes vélemény.
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Warcraft nem egy csőhálózatban játszódik, és nem egyetlen történetszálra van felfűzve az egész (önállóan egyébként elég abszurd és működésképtelen) világ.
-
Wolverine
félisten
Azért megjegyezném, hogy anno a WoW előtt azt se értették sokan, milyen MMO-t lehet a Warcraftból csinálni
-
Sicilian
addikt
Én kíváncsi lennék mit lehetne összehozni belőle...
-
teeem
aktív tag
Mondtam én hogy mindenből mmo-t fognak csinálni xd
-
Morden24
nagyúr
Jó lenne ha ebbe az irányba vinnék el a Bioshockot, vagy inkább maradjon meg a már jól megszokott formulánál?
Én igazából boldog lennék, ha az alapvetően sztorivezérelt és single playerre "optimalizált" játékok megmaradnának pontosan ilyennek. A Bioshock-ban éppen az volt a jó, hogy egy erősen sztoriközpontú és egyedüli játékosként élvezhető hangulatú játékot csináltak - hozzátenném, a multizásra kihegyezett játékok korában ez dícséretes, mert nem sok ilyen van.
Ergo örülnék, ha maga a sorozat megmaradna annak, ami.Hogy egyébként Bioshock MMO, hm... könnyen el tudok képzelni egy víz alatti világot, ami kiterjedt és bejárható, de a cselekményt már nehezen, mondhatni sehogy. Big Daddy-ként megyünk raid-elni a tenger fenekére, és csigákkal térünk vissza? Nyilván van valami koncepciójuk, bár a Take2 helyében inkább a Mafia-hoz nyúlnék, ha MMO-t akarok. Vagy még inkább, foglalkozzanak a Civ5-el.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kareszovics #6 üzenetére
miért mondod ezt? szerinted nem lenne buli egy fps-mmo ilyen környezetben? a little sister-ek babáznának és fogócskáznának egész nap... a bigdaddy-k meg a napi talajfúró melójuk után együtt sörözhetnének, kártyáznának, tekéznének... élnék mindennapos életüket...
mekkora király lenne már... részegen talán rávenném magam egy free trial-ra
-
iZed
aktív tag
szerintem csinaljak csak. jobb, ha valami van de nem kell mintha kell de nincs. csinaljak meg, kiterdekel ha gagyi lesz max nem foglalkozunk vele. de azer csinaljak csak meg. a hibakbol is sokat tanul az ipar.
-
buzus
aktív tag
Dislike (N)
-
Kareszovics
addikt
Ne...
Minek...?
-
Mr.Csizmás
titán
a csodás vízalatti üvegfolyosókon kerülgetjük egymást, és gyönyörködünk rapture világában?
-
Cathulhu
addikt
Bioshock zart, szukos, klausztrofob vizi vilaga mindenre jo, csak MMO-nak nem. Szerintem az elkepzeles is nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A 2K Marine a szóbeszéd szerint egy Bioshock univerzumban játszódó MMO-n dolgozik.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Commandos: Origins teszt
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest