Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a csoporthoz mától magam is.Én nem is foglakoztam vele éppen ezért. Mindenkinek számít a pénz persze nyilvánvalóan így nekem is, de nem akartam egy ilyen helyzetbe kerülni, hetekig stresszelni, várni, gariztatás utána egyebek.
Így belföldröl megrendeltem 9800 pénzért feketében 2 év garival (ebben már benne volt a szállítás is) és 1 azaz egy nap alatt ki is hozták vidékre Mol pontra. Indulok is érte -
peestike
senior tag
Gearbest-es pánt ugyanígy járt itt is. Mijobs pánt van több szín is, azok jobbak. Van olyan, amin a mijobs felirat kicsi, az mintha egy hangyakukinyival vastagabb lenne, mint a nagy feliratos mijobs szíj. Viszont, ami nem fekete színű az koszolódik. Egy idő után kuka lesz, takarítani gyakorlatilag lehetetlen.
-
Freezee
senior tag
Megcsináltam amit írtál. Félig lett jó
Kikapcsoltam mindent a gyári mi fitben. Bandage felrakva, párosítva stb. Ha hívnak jelez szépen de hívó fél nevét nem látom. Az sms értesítés mind megjön. Viber üzenetet 8 darabot kaptam abból 2x jelzett hogy jött üzenet de semmi több
Mi ronthattam el? vagy mit nem csináltam még meg?FingR86 : de mit csináltál pontosan hogy megjelentek a nevek, és megjött minden üzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest