Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oris
aktív tag
A Mi Band 2-nél azt figyeltem meg, hogy nem a MiBand 1-nél és az S-nél megszokott "fellendítem-a-karom-mintha megnézném-az-órát" mozdulat kell, hanem egyszerűen negyed fordulatot igényel a csuklóval. Én így 10-ből 10 alkalommal be tudom kapcsolni a kijelzőt.
Nagyon OFF: Sosem értettem, hogy zuhanyozáskor, tisztálkodáskor miért nem lehet levenni az órát... sok minden mást is leveszünk olyankor magunkról, nem? Miért pont az órának kell fennmaradni?
-
axlfsi
veterán
"Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt?
"
Ezt mar en is meg akartam kerdezni; engem zuhanyzas kozben idegesit, hogy valtogatja a funkciokat. Hol eppen pulzust mer, hol orat mutat, de ki-be kapcsolgat
(mondjuk, emiatt le/föl venni nem fogom, no de na).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest