Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heinci

    tag

    válasz seven7 #1102 üzenetére

    Ha a Mi Band Tools progiról van szó, akkor az "Ignore Non-Clearable" opciót kapcsold ki az adott beállítás alatt, és akkor jól fogja megjeleníteni az ikont az adott kontakthoz tartozó értesítés esetén. Nálam legalábbis ez megoldotta a problémát.

    Egyébként 1 hete vagyok egy ilyen kütyü tulajdonosa, és nekem is azok a tapasztalataim, mint az előttem szóloknak: karlendítéses kijelző aktiválást inkább kikapcsoltam, mert általában nem veszi észre, viszont amikor meg nem lendítem, van, hogy bekapcsol.
    Okos ébresztés meg a legutóbbi fw frissítés előtt mintha működött volna, de akkor is a célidőpont előtt 3 perccel kezdett el rezegni, holott már 20 perce fent voltam, most meg az új fw-el már nincs is előébresztés, percre pontosan rezgett. Szóval szerintem ez a funkció nem működik.

    Egyébként helyén kell kezelni ezt a kütyüt, ezért az árért egész okos kiegészítő adott keretek között, világmegváltást várni tőle viszont butaság. Komolyabb dolgokra majd talán ott lesz a Pebble Time 2, de az nyilván jóval drágább lesz.

    Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt? :)

Új hozzászólás Aktív témák