Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Better Battlefield V trailer! || Egy jobb Battlefield V trailer! || Battlefield 5 trailer máshogy
Én komolyan mondom ez sokkal jobb lett mint az eredeti! Ez tetszik!
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
csongi
veterán
Ez volt egy..mi is?
Nekem ez tul tomeny volt. Unalmas, ilyet latni minden alkalommal. Semmi egyedi, semmi ujdonsag.
Nem nyugozott le. Hatha a kovetkezo video mar tetszeni fog. -
Raysen623
addikt
Valaki el tudná mondani mit keres ott az NV logo a Dice mellett?
-
smokiii1
aktív tag
Igazad van. A másik dolog meg ami pl nálam is fenn állt és amiért vettem boxot, hogy meguntam a sok rossz pc portot meg az olyan problémákat amiknek napokig olvastam utána, kerestem megoldást, de nem oldódott meg. Fps droppok, screen tearing, ráadásul a win10 se igazán jött be igy maradtam a 8.1-nél, amire viszont már nem jönnek az új radeon driverek. Bár az fps-el vannak gondok boxon is sok játéknál, de elviselhető, na meg boxon úgyis csak single player játékokkal játszom azoknál meg belefér.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tökéletesen egyetértek a cikkel.
-
NandorHUN
addikt
Trailer meg mai trendek alapján játék amúgy is tele lesz mikrotranzakciókkal. + megy majd a nagy XP vadászat a csapatmunka rovására.
Rainbow-ban legalább úgy kapod az XP-t, hogy fontosabb hogy nyerj, minthogy hány embert öltél meg. Itt nem vagyok benne biztos, hogy így lesz megoldva. - bár ez szolgálja majd azt, hogy minél több szart el tudjon adni EA mikrotranzakciókkal.
-
Ghard
őstag
Mintha egy paródiatrailer lenne arról, mennyire agyonscriptelt és semmitmondó játék készül az új CoD-ból.
És nem, mert ez a BF V hivatalos trailer. -
q13579
senior tag
válasz
YASKATIR #166 üzenetére
Bocs, igazad van abból a szempontból, hogy alapvetően nem egy rainbow six, de ahogy említettem itt már nagyon elmosódtak a határok. A Siege is taktikai fps-ként szerepel mindenhol, holott véleményem szerint semmivel sem "taktikusabb" már mint egy sima infantry BF kör, de ezen nincs is értelme pörögni.
A taktikai részét úgy értettem, hogy a fegyvernemek változatossága és a cél, hogy a köröket alapvetően nem csak a K/D dönti el, megkíván olyan dolgokat is, amik nem biztos, hogy csak a hentelésről és az XP maradéktalan hajhászásáról szólnak.
Bf2-nél és talán még a BF3-nál láttam nagyon sok szervezett mozgást a szakaszokban, mikor még sok klán volt jelen a játékokban. Public szervereken egész szakaszok voltak tele klántagokkal akiket tudott igazgatni egy képben lévő commander. Azoknál a köröknél sose játszottam semmivel sem jobbat BF terén. Mikor láttad, hogy nincs fejetlenség, minden szakasz megy arra, amerre kell és egyszerre van több ponton is komoly harc a pályán. Ha kellett tüzérségi támogatást kértél egy attack előtt, vagy UAV támogatást, hogy láthasd az ellen mozgását, stb.
Na mindegy, nem nosztalgiázgatok, mert mindjárt könnybe lábad a szemem
Nekem ez piszkosul hiányzik a mostani BF-kből, valószínű már a játékosállománynak sem erre van igénye.... Sokkal érdekesebbnek tartanak egy pörgős infantry meccset, mint, hogy kevesebb puskadörenéssel zászlókat foglalgassanak egy jól szervezett 4-5 fős szakaszban.
-
Raymond
titán
Tokon kene rugni azt a barmot is aki kitalalta hogy egy WW2-es jatek a Fortnite szinvilagot hasznalja. Kulonosen kinosnak hat a BF1-es sok patosszal teli PR dumaja utan, de ott legalabb nem a szomban delelotti Captain Planet szinvilagat hasznaltak a vilaghaborus jateknal.
-
YASKATIR
senior tag
Sosem volt a BF 1942 taktikai fps.. azert hiszed annak, mert 16 eve jatszottal vele es az elso elmenyeid egyike volt. En ugy emlekeztem pl a BF2-re, hogy baromi nehez benne repulni, mikozben nevetsegesen egyszeru.
Fogadjunk, hogy a Half Life 1-re is azt mondod, hogy sokkal felelmetesebb volt, mint a Half Life 2, mikozben nem, csak regebben jatszottal vele eloszor
-
q13579
senior tag
Én speciel törzsgyökeres BF-esként, (aki még az 1942-vel LAN partyizott hatalmasokat akkor, amikor még könyörögni kellett a CS-vel játszóknak, hogy légyszi, légyszi legalább próbáljátok ki, hogy elegen legyünk...
), azt kell mondjam a trailer alapján piszkosul megijedtem, hogy mit akarnak ebből a klasszikusból kihozni...
Hogy ekkorát változott volna a világ, ennyivel másabb lenne a potenciális vásárlótábor igénye egy TAKTIKAI FPS-sel szemben? Mert nekem az 1942 igenis az volt... Még a BF2 és a BC2 is, a többi még nyomokban tartalmazza ugyan, de gondoljunk csak bele, hogy milyen szerverek voltak fullon. Az infantry-k, ahol a legtöbb játékos már telibe..., hogy hány zászló van, hogy áll a csapat. Mindenki próbált minél több XP-t összeszedni, hogy meglegyen egy újabb haszontalan kieg valamihez...
Ha én lennék a fejes EA-nél, fognám a BF2 koncepcióját, beleraknám a BF1-es köntösbe az 1942 + kiegészítőiben használt összes fegyverrel, járművel piacra dobnám egy korszerű fizikával....
Olyan FPS-ből úgy gondolom van elég, ami arról szól, hogy gyalogosan, esetleg kisebb csapattal henteljétek egymást. (megjegyzem hazért a mostani RS: SIEGE és a korábbi RS-ek között is már óriási különbségek vannak a játékmenetet illetően)
A BF pont abban tudott nagyon új lenni, hogy a különböző eszközöket nagyon jól fel tudta használni, ami a gyalogságon kívül a csatatéren fellelhető. Remélem, hogy az első gameplay videók rácáfolnak a félelmemre és az 1942-höz hasonlóan megkapjuk a 2. vh-s járművekkel teli, hatalmas mapokat, amik a háborúhoz hűen mocskosak, porosak, szürkék lesznek és nem olyan érzésed lesz, mintha Candylandben szaladgálnál a 40 kg-os félkarú nőként egy MG-42-essel náci hordákat mészárolva....
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Felhőtakaró #161 üzenetére
Úgyis fog futni gtx 660-on high beállításokkal fhd-ben.
-
Felhőtakaró
tag
Kár hogy még csöppet odéb van a megjelenés, de legalább van idő összespórolni a 80 EURO-t
Meg addig talán kijön az friss Geforce amihez nagy reményeket fűzök ! -
Fitzgerald
veterán
válasz
cskamacska #158 üzenetére
"De ha igazad lesz, akkor a BF, meg a vakon előrendelő tábora is pont oda jutott, ahová a mai Call of Duty."
Ez már megtörtént, minden évben jön új BF-játék (Battlefront is kvázi Battlefield).
Viszont nem elhanyagolható különbség az, hogy a CoD-al ellentétben a DICE-féle fő BF-sorozat még mindig képes részről-részre megújulni. A CoD meg 10 éve ugyanolyan kívül-belül, és a következő is ugyanolyan lesz, mint az ugyanolyan előtti ugyanolyan. -
cskamacska
addikt
válasz
Fitzgerald #150 üzenetére
"Amúgy meg ez garantáltan 30 millió példány fölött fog fogyni a témaválasztás miatt, komoly pénzt tennék rá."
Akár igazad is lehet. De ha igazad lesz, akkor a BF, meg a vakon előrendelő tábora is pont oda jutott, ahová a mai Call of Duty.
Szóval a győzi pozíciója már foglalt, ugye, de egy hajdúpéter még lehet a DICE sorozatából.
Én örülnék ha nem, de egy modernizált Forgotten Hope 2-ből nem biztos hogy összejön a 30 milla, szóval marad a hajdúpéter.
-
RudY
addikt
Pontosan.
Mondjuk sokan nem értik, hogy ilyesmi (de rövidebb változat) miért nem került a hivatalos bemutatóba, bár ott kicsit uncsi lett volna nyilván. Szerintem azért az se volt véletlen, hogy ez a jellegű trailer mindenképp "üssön" egy rendeset, hogy meg legyen érintve az a bizonyos ingerküszöb, majd utólag tisztázva és részletezve lesz rendesen... kit tudja a hátteret, lényeg, hogy így azért némileg más az összkép. -
bozont
veterán
Na ez így már elég jól hangzik. Amit elmond az ember, szöges ellentétben van a trailer-rel. Pont a taktikusabb játékra akarnak rámenni. Nincs regenerálódó élet, kevesebb lőszer, az élesztés sem csak egy bökés lesz, hanem másodpercekbe telik. Már nem csak a medic éleszthet, viszont a többieknek sokkal tovább tart. A ragdollnak köszönhetően, mozgathatóak lesznek a földön fekvő bajtársak, fedezék mögé lehet húzni őket, stb.
-
nyakdam
aktív tag
válasz
Döglött Róka #143 üzenetére
Ezzel nem lenne gond, de mivel előbb jut eszembe a csajról, hogy egy cyborg mint, hogy partizán, így nekem nem jön be ez trailer. Mind a 4 mind az 1 videója alapján vártam, hogy mielőbb kipróbáljam, ez az 5 a trailer alapján nem fogott meg.
-
joysefke
veterán
Nem értem minek kell erőltetni egy világháborús játékban ezt az idétlen ugrabugrálást és gyerekes túlszaturált élénk mesegrafikát. Miért kell minden második másodpercben egy robbanás, leeső repülő vagy valami GI-Joe mozdulat legyen.
Feltételezem fő újításként most a csatatér jó fele cicababa lesz. Komolytalan... -
Fitzgerald
veterán
Ez csak egy szénné scriptelt trailer. A producer szerint van benne gameplay is, gondolom az kezdődik kb. a videó közepénél. A várható látványon kívül sok minden nem derül ki belőle.
Amúgy meg ez garantáltan 30 millió példány fölött fog fogyni a témaválasztás miatt, komoly pénzt tennék rá.
A BF1-ből is elment 25 millió eddig, pedig az I. VH kevésbé populáris setting. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez most single vagy multi, vagy mifene? Coop?
-
19_OsY_81
aktív tag
Nekem a videó nem tetszett, egy túlpörgetett szar, túl sokat akartak megmutatni rövid idő alatt.
Viszont!
A multi ezer százalék, hogy jó lesz, én biztosan megveszem...
Amennyire először nem tetszett a BF1, annyira bejött később... -
YASKATIR
senior tag
válasz
Hopkins95 #144 üzenetére
Akkor miert nem skippeled a BF-et is a siras helyett? Ha neked valosaghuseg meg tortenelemhuseg kell, akkor lehet menni random kozelkeleti orszagba katonaskodni es nem a neten sirdogalni, mert egy jatek jatek es nem a valosag
23 evesen valoszinuleg ki kellett volna mar nonod ebbol a dologbol es elfogadnod, hogy a jatek az jatek.
-
válasz
Döglött Róka #143 üzenetére
Oké, de ennyi? Battlefield Five Historical Trailer Analysis Ha egy filmben ennyi ferdítés van, akkor fogom és inkább átkapcsolom a TV-t. Egy ilyen filmet én nem tudnék komolyan venni.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Fitzgerald #139 üzenetére
Igen ez volt, több ezer óra bf3 bf4 után csak estem keltem haltam az első 50 órában annyira más volt mint az utóbbi kettő
-
Fitzgerald
veterán
Ez egy szénné scriptelt félkamu gameplay-el telerakott trailer, de valóban a coop módot hivatott bemutatni.
Amúgy biztos vagyok benne hogy nem lesz ennyire tarka az egész.
Aki szarik annak még mindig azt tudom tanácsolni hogy nézzen BF1 előzeteseket, ugyanilyen trailerek jöttek ahhoz is az elején, aztán a játék tökre nem olyan volt szerencsére. -
csibe1
addikt
válasz
Dyingsoul #119 üzenetére
"A BF 6 trailere majd úgy fog kezdődni, hogy két férfi katona smárol."
A DLC-ben meg kapod hozzá két haverjukat akik közben vállonveregetik őket. Két kézzel, háturul.
Amúgy meg majd kiderül milyen lesz. A megjelenés után biztosan.
Előrendelés felejtős, elegem volt az igérgetős mókusokból. -
wjbhbdux
veterán
nem a játékból való ez a kép. [link]
a bemutató alatt a "the company" részben ecsetelték, hogy mennyire részletes karakter customization lesz, szóval skinek tetoválások stb dögivel lesz, és őket viszed a harcba nem csak random katonák lesznek. Fegyvereket meg járműveket is lehet csicsázni. Nyilván ebből fogják finanszírozni az ingyen DLC-t. Úgy nevezett Airlift lesz a BFV féle skineket tartalmazó lootbox amiből adnak többet a deluxe változat mellé.
-
Tyrel
őstag
válasz
Hopkins95 #123 üzenetére
Hát, erre továbbra is azt tudom mondani amit már #62-ben...
A BF1-nek bár van néhány fan-ja mint minden játéknak, de tudtommal borzasztó sokan hagyták ott a megjelenést követő első néhány hétben. Nekem pl. a 8-10 ismerősöm közül aki játszott vele (engem is beleértve) az összes, és senkinek sem hiányzik azóta sem. Ha jól emlékszem az EA sem volt boldog a játék sikerével ill. talán valami DLC variálás is volt a játékosbázis rohamos csökkenése okán, csak a Battlefront lootbox balhéja árnyékában szépen megbújt a BF1 bukása. Nagyon egyhangú volt, unalmas, repetitív.
A BFV-t itt mindenki a Fortnite-hoz hasonlítgatja, de nekem spec. nem az jut róla eszembe hanem a Rainbow Six: Siege. Ha jól tudom az egyetlen olyan modern FPS játék aminek nemhogy csökken a játékosbázisa, de inkább növekszik, felkapták a streamerek is, megy nekik a szekér rendesen.
A karakterek kinézetének, felszereléseinek, és külön a felszerelések kinézetének testreszabása, a HP regen eltörlése, az ügyes karakterek amik tudnak háton fekve lőni és mozogni, vagy épp tereptárgy átugrás közben lőni... a fedezék építés, az hogy mindenki fel tudja szedni a "downed" csapattársakat, és az is hogy a fegyverek kaliberétől függ mennyire lehet velük átlőni a falakon... ezt mind-mind a Siege-ből másolják, és teljesen megértem miért teszik.
Nem mondom hogy ezek a játékelemek mind a Siege találmányai, de az vitte sikerre őket, vagyis inkább épp ezek a játékelemek vitték sikerre a Siege-t.Erre még rájön az egyelőre kifejezetten barátinak tűnő üzleti modell, új/átdolgozott játékmódok, meg még amit időközben az engine csapat a Frostbite-ba belehegesztett új featureként, azokat is vastagon kihasználják itt, pl. a server-side fizika...
Tény hogy nem épp a legszerencsésebb ezt pont a WW2 érába ültetve elsütniük, és elfogadhatóbban jönne át az egész ha simán csak azt mondanák rá hogy alternatív univerzum, ahogy pl. azt a Wolfenstein is tette... de egy kicsit tekintsetek végre el a korhűségtől és nézzétek meg a változásokat amiket hoznak.
Könnyen lehet hogy az utóbbi évek legjobb BF epizódját temetitek éppen!
-
Giovan!
addikt
válasz
Döglött Róka #121 üzenetére
A trailerben látható csapatot én nem tudom elképzelni a nyugati fronton. Az auxiliárisoknál mellesleg biztos hogy szolgálhattak nők, pláne ilyen szintű testi fogyatékossággal? De mindegy is, egy trailer alapján én nem akarom leírni a játékot, így csak a trailerről beszélek mikor azt mondom hogy ez nekem nem ww2 hangulat.
-
hombre[EU]
veterán
Szegény játéknak a legnagyobb problémája az,hogy Battlefield a címe. Most jött el az idō,hogy valaki kivásárolja a DICE-ot és ráállítani ōket egy új,friss,kreatívabb IP-re. Kárba vész a tehetségük
-
@rglaaf
veterán
Nesztek androidok meg tarantino casting
-
Honzi
senior tag
Miből kéne a prémium vagy season pass ki hogy hívja árát behozni ha nem a customizáciobol.
Senkinek nem kell csajjal játszani ha nem akar te tudod beállítani a karaktert és minden mást rajta a fegyvert és a járműveket is. -
Pierre75
senior tag
válasz
mike1334 #125 üzenetére
" Minden kontextus nélkül (miért van rajta olyan egyenruha, honnan szerezte, stb.) nélkül kijelenteni, hogy ez így kamu, azért kemény."
Félkarral a kommandóban. Ez a maga pőreségében igénytelen.A maquik 1943-ig mutatóban alig lézengtek, "kevesen voltak, sokan maradtak". Néhány nő valóban részt vett diverzáns akciókban, de a számuk a makikon belül is elhanyagolható. (A francia társadalom 1-1%-a vett részt az ellenállásban vs szolgálta ki a Vichy rendszert.) Egyedül a keleti fronton harcoltak nagyobb létszámban nők is, nekik valóban állíthattak volna emléket. De ez!?
-
batman91
őstag
Ez egy borzalom, ekkora szemetet már régen láttam. Úgy érzem a Battlefieldeknek is vége van, ezt is megéltük. Nem baj 10 éves kölköknek jó lesz. Vicc az egész.
-
válasz
Pierre75 #120 üzenetére
&(#118) Tyrel Nem, az sem volt teljesen korhű, de szerintem ott megtalálták azt a kompromisszumot, amit még a rajongók el tudnak fogadni. Engem nagyon érdekel a világháborús téma, de a Battlefield 1 nem lépte túl az ingerküszöbömet ilyen szempontból. Tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor a készítőknek kompromisszumokat kell tenniük az élvezhető játékmenet érdekében és nem könnyű megtalálni az egyensúlyt. A Battlefield V-nél viszont szerintem durván átestek a ló túlsó oldalára, ami láthatóan sokunknál kivágta a biztosítékot.
-
mike1334
veterán
Olyan kezd lenni ez az egész, mint mikor a székely bácsi a Star Wars film után kijön a moziból és azt mondja, hogy "márpedig én ezt nem hiszem el"...ez egy játék könyörgöm. Oda van írva az elején, hogy valós 100%-ban történeteket dolgoz fel vagy, hogy minden amit látsz valóság? Wolfenstein topikban is megy a pörgés, hogy nem is a németek nyertek vagy a CoD topikban, hogy nem is látott senki a spektrumon zombit a II. vh-s dokumentumfilmben? Muszáj megvenni? Ha megvetted muszáj testi fogyatékos női karakterrel játszanod? Valósághű világháborús játékot akartok? Ott a Bf 1 első pár perce...mész, lelőnek, meghaltál..megy a hiszti, hogy nem valósághű..de persze..mert az eddigi összes 2. vh. játék alapján tudjuk, hogy egy szál katona egyedül legyőzi a németeket, meg haslövés után, ha guggolsz a fedezékben egy kicsit, akkor semmi gáz, futhatsz tovább, meggyógyultál...ott az ARMA, ha valóságot akar valaki, vagy a Magyar Honvédség...
-
Döglött Róka
veterán
Nincs baj azzal sem:
"Although Britain was not occupied during the war, the British made complex preparations for a British resistance movement. The main organisation was created by the Secret Intelligence Service (SIS, aka MI6) and is now known as Section VII.[1] In addition there was a short-term secret commando force called the Auxiliary Units.[2] Various organizations were also formed to establish foreign resistance cells or support existing resistance movements, like the British Special Operations Executive and the American Office of Strategic Services (the forerunner of the Central Intelligence Agency)."
Mellesleg valahol vicces, hogy a hőzöngők többsége nagy valószínűséggel még lőtéren sem volt soha. De az élethűség mindenek felett. Ez egy szórakoztató termék. A Band of brothers sorozat is tele volt költői túlzással meg töltelék sztorikkal mégis mindenki zabálta.
-
Pierre75
senior tag
A BF1 sokminden volt, de korhű biztosan nem.
A BF5 a jelek szerint vmi ww2 fantasy a BF1 nyomdokain ballagva. Elszomorító. Félkezű ugri-bugri leányka Tarantino castingról, de már kékre is mázolva (kiáltsuk együtt: Freedom! hogy ezt Zoja Kozmogyemszkája nem érhette meg...), mellette Rambo amint erős kezében keményen tartja mg42-t és írtja ellent. Szánalmas!
-
Dyingsoul
veterán
Robotzsaru.
Egyébként sokaknak nem tetszik a környezet. Ezt nem értem. Mintha a II. vh-ban nem vívtak volna csatákat gyönyörű időben, festői helyeken... Plusz ez csak 1 jelenet. Szerintem meg pont hozzászokott mindenki ahhoz, hogy egy filmre rá van húzva egy filter, az végig ugyanúgy néz ki. Ad neki egy stílust, ez igaz, de akkor nem kell azzal jönni, hogy nem valósághű. Maximum annyit lehet felróni neki, hogy túlszaturált, az meglehet. De ez még mindig csak 1 jelenet ésén úgy emlékszem a BF 1 is sokat változott a closed-open beta ideje alatt, a színei is. Nincs meg a BF 1 de az open bétával játszottam és talán valami kapcsoló is volt valami szűrőre, lehet kivették belőle megjelenés után.
A női katonaság témát én sem tolnám túl. A BF 6 trailere majd úgy fog kezdődni, hogy két férfi katona smárol.
#liberálisvilág -
Giovan!
addikt
Megengedtem magamnak egy kis túlzást. De ok, akkor legyen protézises csaj, a téma szempontjából mindegy, egyik sem harcolt a nyugati fronton a brit korona hadseregében. Persze nem lehet teljesen történelemhű játékot csinálni, ezt én is elfogadom. De eddig valahogy mintha jobban érezték volna a határokat a kiadók...
-
Igen, úgy néz ki így próbálják mostanában „mainstreamesíteni” a játékokat, ami nekem személy szerint nem tetszik. Én azt mondom mindennek megvan a helye, a Fortnite-nak, a Battlefieldnek, Arma-nak egyaránt. Az a baj, hogy a régi Battlefield részeket még valamennyire a realitás szellemében készítették, legalábbis látszik a törekvés. Most meg próbálnak mindenkinek megfelelni ezekkel az új részekkel a nagyobb profit érdekében. És szerintem ez nem tetszik ebben a széria rajongóinak, mert más elvárásokkal ülnek le a játékhoz. Bár azt meg kell hagyni, hogy azért csak utalni akartak rá mégis: Battlefield V - War will never be the same
(#115) Bizarre A kolléga kicsit túloz, de a lényegen nem változtat, mert egyik történelmileg hiteles filmben sem láttál protézis karral egy nőt harcolni a fronton
-
Giovan!
addikt
válasz
Hopkins95 #111 üzenetére
Igen, úgy még el is lehetne fogadni a robotcsajt és a katanás skótot. Ugye az EA csak azt nézi hogy minél többet adjon el a játékból, ha kicsit fortniteosítják a második világháborút, kap pár női karaktert és szinesbőrűt akkor rögtön jobban veszi majd a fiatal generáció. A WW2 téma meg megfogja azokat akiknek esetleg ez nem lenne elég, de mivel emlékeznek a régi Battlefieldekre, kipróbálják ezt is.
-
zzola
titán
Várós! DAY1 vétel!
-
-
NandorHUN
addikt
Azért vannak akik a világtörténelem ezen részét még valamennyire magukénak érzik pl. nagyfaterjuk vagy dédapjuk haltak meg a háborúban vagy szenvedtek, nyomorodtak meg.
Szóval mondjuk EA legalább ennyi tiszteletet mutathatna, hogy játék főposzterére nem egy fogyatékos/ cyborg némbert tesz be + háttérbe a Mad Max brigádot.
Amúgy felőlem nyugodtan jöhet a játék így is csak akkor ne úgy állítsák be mintha WW2 lenne.
-
GodGamer5
addikt
Hát ennek az ingame-hez 0 köze volt. Single-ből volt az intro, de a HUD multis dolgokat mutatott...
Szuper volt a trailer de szerintem ugyanúgy videók formájában fog menni megint az story, a játék meg jó ha nem annyi lesz, hogy a multi pályákat egymásra hányják...
-
RichieTri
senior tag
válasz
YASKATIR #100 üzenetére
Látom az alig fél év alatt(mióta regeltél-de mjnek?!-) nem sikerült megtanulnod viselkedni.
Attól,hogy "blogod" van ne gondold magad holmi filozófiai origónak.Még a második hozzászólásodból is süt a nagyképűséggel palástolt kissebségi komplexus. Próbálsz másokat lerántani a szintedre ...
Segítek ,de utoljára: attól,hogy valaki mást gondol valamiről mint Te attól még nem az ellenséged. Nem kell kiröhögni.Az eredeti hozzászólásom is úgy keződott,hogy ...szerintem...
Részemről befejeztem. Elég a saját gyerekemet jómodorra nevelnem.
Sőt ezt a topikot is törlöm mivel ez az egész BFV legalább annyira kínos mint a "mindenkigondoljaaztamitén" mentalitás. -
válasz
RichieTri #91 üzenetére
Teljesen egyetértek!
(#93) YASKATIR Az megvan, hogy ez kvázi a történelem meghamisításának és az elesett katonák emlékének meggyalázásának felel meg?
Ezért van manapság az embereknek tévképzetük a háborúról, mert néhány hülye hollywoody film illetve ilyen videójáték így festi le. Aztán csodálkozik az ember, mikor a fiatalabb korosztály elcsodálkozik, hogy jéé, a háború nem is olyan fun és valójában nem is harcoltak nők a frontvonalban...nekem az a bajom ezzel, hogy egy hamis képet fest le az emberek fejében a valóságról.
Nézd meg a Kingdom Come: Deliverance játékot, amit direkt úgy készítettek, hogy amennyire csak lehet történelmileg hiteles legyen. Azt be lehetne mutatni egy történelemórán, hogy nézzétek, nagyjából így kell elképzelni egy középkori várost...(#89) SwitcX Ezen jót nevettem!
-
Giovan!
addikt
válasz
Döglött Róka #101 üzenetére
Trailer alapján én is a francia ellenállásra tippeltem a szedett-vedettség miatt, de aztán láttam hogy ezek biza György király katonái. Mondjuk nekem legjobban a kiscsaj szúrt szemet. A szovjeteknél csakugyan szolgáltak nők a seregben, miért nem náluk játszódik a trailer ha már mindenképp akartak egy erős női karaktert is. Vagy akkor már lehetett volna a francia ellenállás is, ott is harcolhatott mindenki mindennel.
-
Döglött Róka
veterán
Na megnéztem. Arra senki nem gondolt hogy ezek biza partizánok?
Nincs egyenruha, azzal küzdenek ami van, némi heroikus túlzással. Mellesleg ez single felvétel egybevágva némi multi résszel (pontoz gyilkoláskor).
Az I is jó volt, ez is hozza azt feltehetőleg. Az meg hogy túlszaturált, másszatok ki a panelból.
-
-
Én csak azt akarom tudni, hogy mit keres a német fronton egy vörös hüvelyes katana a hülyén öltözött feka géppuskás hátán?
-
VinoRosso
veterán
Normális SP nélkül félkezű óriás. A BF1 után is csak a hiányérzet maradt azokban, akiknek nincs idejük kigyúrni magukat multira, de szeretnének elmerülni néha a BF univerzumban.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
RichieTri #91 üzenetére
Shh, az megvan, hogy a Battlefield egy jatek es nem dokumentum film? Mellesleg de, a fekak az angoloknal, amcsiknal es a franciaknal rohadt sok esetben egyutt szolgaltak a feherekkel, foleg a haboru vege fele.
Mindig rohognom kell, amikor a magadfajta ember nem tud kulonbseget tenni a valosag es a jatek kozt es reklamal, mert nem valosagos egy jatek. Erted, meg csak nem is szimulator, hanem egy random fps jatek.
-
sheep
addikt
Ez nekem nagyon nem jött be. Sajnos beigazolódott a félelmem, ugyan az a fiktív, csilli villi , szuperhero lövölde mint a BF1.
Mintha egy marvel film lenne némi régebbi fegyverrel.
Kár érte, ezt így biztosan nem veszem meg. -
RichieTri
senior tag
Gagyi-bazári-mű-utánzat-parasztvakítás...
Ez jut eszembe erről a kedvcsinálóról.
Szerintem...
A túlszaturált csilivili action orgia csak a felszín.
Milyen karakterek ezek? A kopasz kövér(gyúrós) szteroidfej...biztos voltak ilyen jollakott arcok a fronton. Már csak egy konty és egy szakadt sztreccsnaci hiányzik róla röhej.
A szuperszexi csini félkezű muff...volt,hogy fegyverre nem volt alapanyag erre itt ez a madmaxos protézis. Válltól,! és még mozog is. Mit gondoltok- egy ilyen csaj meddig lett volna épségben a fronton? A több éve ki t szolgáló kiéhezett veterán között?
Vagy az a jófej boxos (nem ,nem vagyok rasszista). Erre külön századok voltak. Színesek akkoriban soha nem szolgáltak együtt a fehérekkel....Aztán ezek a fegyverek.
Keverik az olyan stukkereket amik sosem lehettek egy hadszíntéren.
Ráadásul a németek robotrepülője... azt kifejezetten épületek,városok bombázására találták kiRöhej az egész
Mérges és csalódott vagyok -
Fred23
nagyúr
Nekem egészen bejött, de korábban mintha arról beszéltek volna, hogy nem lesznek hatalmas pályák -ez most tényleg így lesz?
-
Ragnar_
addikt
-
YASKATIR
senior tag
Te egy alapvetoen multi jateknal reklamalsz azert, mert szar a kampany, hat csokolom, nem kell ezzel jatszani, mivel a BF-ben sosem volt a single player-en a hangsuly (lenyegeben a kampany semmi egyeb, mint egy felvezeto a multi-ra, hogy legalabb az alapokrol legyen elkepzelesed), ha jol emlekszem a BF2-ben meg csak kampany sem volt.
-
dreampage
aktív tag
Én amondó vagyok, hogy mikrotranzakció lehet, de csak kozmetikai elemek legyenek benne multiplayer esetén. Single-playerben nem izgat, mindenki arra költ, amire akar, bár szerintem ha jól ki van egyensúlyozva egy előrehaladási rendszer, és a játék nehézsége, akkor senki nem szorul rá fizetős segítségekre. Ha muszáj ilyet venni, akkor egyértelműen ez volt a cél, ami nem szimpatikus. Olyat free-to-play játékokban szoktak, de az más kávéház.
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
dreampage #65 üzenetére
Az ingyenes mindig jó, de pl. én nagyon szeretem ha egy játékban jelen van a mikrotranzakció lehetősége (persze ne úgy hogy attól függjön végig tudod e játszani), mert amikor már nagyon elakadok valahol veszek egy jobb fegyvert vagy képességet és mehet minden tovább. Az Assassin's esetében kifejezetten díjaztam ennek a lehetőségét, mivel ki nem állhatom úgy általában a kraftolásokat, no meg egyből meg lettek a szuper fegyverek is
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
dreampage
aktív tag
Ez az első Battlefield játék, ami komolyan érdekel. Így, hogy nem kell venni hozzá semmilyen előfizetést, és hogy végre nem a tipikus színtelen, pátoszos, üveges szemmel előre meredő barna katonás jelenetek, hanem egy ütős, színes, látványos játék, így érdekel. Egyébként a Battlefield 1 első trailere is nagyon vad volt, mégsem volt gond a (viszonylagos) korhűséggel, szóval emiatt nem aggódnék. Nekem nagyon tetszik, amit elsőre láttam, hallottam.
-
Tyrel
őstag
Szerintem azért várjunk még egy kicsit, bár ez a BFV kétség kívül elég árkádosra és meseszerűre veszi a WW2 hangulatát, de ha ettől elvonatkoztatunk akár még egy egész jó BF is lehet. A játékosok mozgása és a játék fizikája elvileg nagyon sokat fejlődik az eddigi BF-ekhez képest, + ez a sok kozmetikai cucc más játékokban is jól működik, a kiadónak bevételforrásként, a játékosnak pedig hogy jobban tudjon azonosulni a karakterével. Ezen felül lesznek új / átalakított játékmódok, védelem építés... nincs HP regen... stb.
Nagyon sokat változik a gameplay, ami a meseszerű setting ellenére akár egy kifejezetten szórakoztató játékot is eredményezhet.
Az igazat megvallva én a BF1-et utáltam, szerintem nagyon egyhangú volt, lapos, unalmas, plusz a pályáknak legalább a felén a csipásokról szólt az egész harc. Ha itt most hoznak valamit ami sokkal változatosabb és összetettebb az új lehetőségeknek és játékmechanikáknak köszönhetően... ha ez az ára, nekem belefér. Inkább legyen a játék egy kicsit rózsaszín és nagyon fun, mint nagyon komoly-komor és ici-picit fun.
Persze nyilván lehet fun attól is hogy nagyon realisztikus, de a BF talán sosem volt az, nem volt reális elvárás hogy majd most az lesz. Menjen ARMA-zni aki arra vágyik.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #59 üzenetére
Ezekben megtalálod a jó sztorit?
-
kolopele
nagyúr
válasz
antikomcsi #59 üzenetére
Nem játszom online, igazából én sem értem miért gond ez bárkinek is.
-
antikomcsi
veterán
válasz
#87082240 #24 üzenetére
Én meg az olyanokat nem értetem soha, akik emiatt "beszólnak".
Nem megérteni kell, csupán elfogadni, hogy van aki utálja, hogy tizenéves hülye gyerekek, a 2 eurós hackkel szaladgálnak a pályákon és élvezik, hogy tönkreteszik mások szórakozását. Illetve mind e mellet szeretnének egy minőségi háborús fps-el játszani, ahol még a cső játékmenet ellenére is kaphatnak egy jó sztorit.
-
VTom
veterán
Én az E3 gameplayt várom, ez alapján a video alapján nem írom le a játékot.
Mellesleg az nVidia bezsebelt egy újabb nagy címet. -
Bird
addikt
Ezek a lehetetlen, életszerűtlen színek. Pöppet túltolták a szaturációt.... Viszont ha már így lett, hol vannak a színes pegazusok, goblinok és szivárványok?!
Ez egy vicc.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
NandorHUN #44 üzenetére
Szerintem a "pc/ps4 egy szar" rész kimaradt a hozzászólásából, szal alapjában véve Te is ugyan úgy visszább vehetsz, ahogy Ő is. Ezt a részt lapozzuk is tovább, köszi.
@mike: Abból a szempontból igazuk van, hogy ezzel nem foglalkozott senki. Ott volt az xbox logo, mint ahogy az nVIDIA is. De, ezt engedjük el.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
NandorHUN #44 üzenetére
"Ami Xboxra meg jön az jön PC-re csak szebb grafikával, anno Xboxon halottak az excluziv címek, felesleges venni, inkább beszerzem a gamát PC-re." Szóval azt mondod, hogy azért vegyen az ember PS4-et, ha pl Gears of War-ozni akar, mert az megjelent PC-re is? És ha nincs gamer PC-m?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
kriszpontaz #37 üzenetére
Valóóóóban.
-
mike1334
veterán
válasz
NandorHUN #44 üzenetére
Nem én lobogtatom, hanem az EA...
De az xboxos hírek alatt mindenki kíváncsi arra, hogy a PS jobb igazad van...
Az meg, hogy az X erősebb nem vélemény, hanem tény. Én amúgy örülök a "szaromnak", plusz gondolom Te is, mert hardveraprón elég sok játékot eladhattál arra a szarra, ahogy nézegettem korábban is a hirdetéseket...
Magamat nem kell győzködni, napi 1-2 óra játékra tökéletes volt az xbox, sokkal olcsóbb volt, mint egy ps vagy pc, és nekem tökéletes. -
NandorHUN
addikt
Minden hírnél jössz lobogtatni az Xbox-os zászlódat csak azt nem tudom minek, mert senki nem kíváncsi rá.
(Vagy ilyenkor magadat akarod győzködni, hogy miért nem PC-t vagy PS4-et vettél?)
Attól, hogy az MS befizetett a reklámra az Xbox még egy szar és totál felesleges konzol fog maradni.
PS4 nem azért jobb mert jobb a grafikája, hanem mert több rajta a játék és exclusiv. Ami Xboxra meg jön az jön PC-re csak szebb grafikával, anno Xboxon halottak az excluziv címek, felesleges venni, inkább beszerzem a gamát PC-re. -
Zola01
tag
Azt olvastam az egyik youtube kommentben, hogy ez a trailer csak a 4 fős co-op módról szólt, és a multi és a single is teljesen másmilyen. Remélem igaz
-
mike1334
veterán
Csak halkan merem megjegyezni, mert indul majd a szokásos duma..de pár hete mikor hasonló dolgot mondtam, akkor mindenki lehurrogott, hogy nem úgy lesz...szóval a legerősebb konzol most az Xbox One X. Erre írják mindig, hogy jó, hogy az az erősebb, de PS4-ből sokkal többet adnak el, úgyhogy a fejlesztők inkább arra fognak optimalizálni, nem törődnek annyira a "maroknyi" xboxos közösséggel. Akkor miért is van ott a videó elején olyan 2 másodpercnél az xbox logó?
Személyes tipp, hogy az EA lassan az MS tulajdonába kerül, csodálom, hogy nem jött még a bejelentés...lehet majd az EA Playen. -
Ez a trailer... nem valami meggyozo a maga porgossegevel es esztelen akciojeleneteivel. Ettol meg a jatek lehet jo. Varom.
-
Bad Pritt
félisten
Az a legeslegelső dolog, amit a trailerben látunk, amin a lánc is van, az mi a franc? Ezen gondolkozom 5 perce.
Amúgy az zavar leginkább, hogy ha az első BF 1 volt, mert első vh, akkor ez lehetett volna BF 2, mert második, de amúgy várós így premium pass nélkül.
-
Mik76
senior tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
"CGI trailerből"
Miert lesz benne live action is?
-
negyedes
addikt
elso BF amiert meg penzt is adnek. A szezonialis csatak tetszenek.
-
Enigma1945
őstag
Nekem tetszett. Kulon tetszik, hogy nem kell DLC ket venni vegre. Csak hat ennek van egy hatranya is. A sok csalo akarhol elerheto lesz. Varom az Open BETAT
-
ProEvoFan
nagyúr
Jó lesz ez.A trailer mintha egy kampány részből lenne kiollózva.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
warfernom #15 üzenetére
"Vissza is mentem 4ezni ott a hittbox normális"
Ismeteld meg ezt a mondatot rohoges nelkul. BF4-ben szornyu a hitbox, valahol cod2 szintjen van. Az utolso "ertelmes" BF hitbox a BF2-ben volt az 1,41 utan
Egyebkent szerintem teljesen rendben van a trailer, pontosan ugyan olyan tultolt, mint az eddigi osszes BF trailer.
-
wjbhbdux
veterán
Youtubeon nagyobb arányban kapja a BF a leszavazást mint az új CoD bemutatkozó trailere, ezt is megéltük. Azt hiszem az R6 Siege lesz a nevető harmadik a nagy kiadók FPSei közül.
-
NandorHUN
addikt
WW2 a téma ok. De nő mit keres a karakterek között? Következő mi lesz, fekete náci katona?
-
Fitzgerald
veterán
Aki nem emlékszik a BF1 reveal trailerére, az frissítse fel kicsit az emlékezetét. Tarka, keszekusza csiribiri faszság volt az is a sentrykkel, a trench raiderrel, meg a Toy Story-ra emlékeztető repülőivel, és a Seven Nation Army egy prosztó feldolgozása szólt alatta. Én akkor és ott erős sugárban a lábam elé hánytam. Azóta viszont közel 600 órát játszottam vele, mert egy kiváló játék lett belőle. Nyugi emberek, várjuk meg a gameplay videókat.
-
kolopele
nagyúr
Hetente jöhetne ki legalább egy ilyen cím, annyi idő elég is a kampány végig játszásához. A COD Black Ops 4 - re haragszom viszont nagyon mert nincs benne single.
-
Felhőtakaró
tag
Evvel az V. résszel egész biztos vagyok, megszerzi a posztadoleszencia kitüntetést a BATTLEFIELD, és az online multigaming.
Több mint 10 év távlatból már ideje lenne egy gasztronóm részt legyártani.
Értem ezalatt egy elvont akció; és érzelemdús Egri csillagok féle adok kapok, vagy egy nyugisabb de nem kevésbé élvezetes Afgán hegygerinceken átívelő kirándulást.Nem nagyon értek a marketinghez, de ezek szerint napjainkban még mindig jól el lehet adni hitlert.
(vagy csak könnyű legyártani a körítést köré, mint egy textúrát) -
Chrys_
addikt
60€ standard vagy 80€ deluxe változat. Szerintem nekem standard elég lesz.
-
Giovan!
addikt
WW2 játékok komorobbak szoktak lenni, nem véletlenül. Ez a színes szivárványos grafika nálam már megölte a hangulatot. Persze a game attól még lehet jó lesz, de első benyomásnak ez nagyon gyenge.
-
Amikor ott mennek a magas fűben, az annyira hasonlít a Crysis 3 elejére. A bemutató közben meg többször azt kérdeztem magamtól, akkor ez most Vietnám?!
-
petison
tag
Milyen igaz az a mondás, hogy : "Régen minden jobb volt".
Oké ne ragadjunk le a múltban. De azért 1-2 dologra igaz , hogy nem tudnak-akarnak jobbat a réginél.
Számomra a BF2 volt a csúcs. BC2 is nagyon tetszett. A BF3 még szódával elment. De azután semmi új, azóta nem igazán fejlődött itt semmi. Csak változott és nem feltétlen az előnyére.Na mindegy, lehet itt siránkozni, örülni, hogy haladunk korral... csak hát volt jobb is.
-
Na megnéztem én is, utána pedig a Battlefield 1942 előzetest. Mindkettő sokkal jobb ennél, nyugodt kameramozgás, egyszerű de nagyszerű. És azok az előzetesek tényleg megadják a hangulatot.
Komolyan, szerintem többet értek volna el, ha megcsináljak az 1942-es trailerjét a Frostbite motorral és hozzáraknak pár dolgot.(#13) SwitcX Ezt adom
-
warfernom
tag
Hát én most végeztem a bf szériával. 1 volt az utolsó amit meg vettem és sajnálom hogy meg tettem. Csomó mechanikai probléma a server kereséstol a hitboxon át a tartalomig. Kevés. Vissza is mentem 4ezni ott a hittbox normális.
-
Tyrel
őstag
Hát a fizikát meg a játékmenetet nem is dícsértem...
Az agyon effektezett kép szerintem inkább kényszer náluk mint tudatos irány. A modellek és textúrák részletességét nem növelhetik, mert több memória, nagyobb sávszélesség, és több CPU erő kellene hozzájuk, az pedig a PC piac egy jelentős részében és a konzolokban egyaránt nincs meg.
A GPU compute erőforrásai azok amik többnyire kihasználatlanok, így abból hozzák ki a maximumot, szerintem egyébként nagyon ügyesen.Oké hogy nagy felbontású textúrákat és modelleket rajzolni nem egyszerű, de ez a szintű Shader minőség is elég sok munkát igényel. Valószínűleg a mai játékok átlagánál 2-3x több "render pass" megy végig egy képkockán mire elkészül, és nagyon könnyű ezekkel rontani a képminőségen a javítás helyett. Ügyesek ők, a túlszaturáltság meg szerintem szándékos volt.
Majd ha lesz új konzolgeneráció meg ha leesik végre a memóriák ára és nem istenverte 3GB-os kártáykból fog állni a középkategória, akkor lesznek részletesebb textúrák, addig viszont ez felejtős és nem is róható fel a fejlesztőknek...
-
törölt tag
-
DaveHutt
őstag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Csak tudnám miért a képernyőrángatózást kell 2 percben nézni. Tegyenek le egy hangulatos, zenés montázst, az többet ér.
-
Gilberto
aktív tag
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Anno amikor megnéztem ezt a trailert csorgott a nyálam. A mostaninál inkább a sírás kerülget, hogy mi ez a határ sz**?
-
Xaels
félisten
Ennyiből aztán le lehet szűrni milyen lesz a "hús-vér" gunplay. A traileren nekem sem sok minden jött át, de amiket a srácok mondtak azok érdekesen hangzottak.
-
X2N
őstag
Azért nem kell elájulni. BC2 óta csak butítják a fizikát, játékmenetet. Azt a rengeteg textúrát, modellt valakinek meg kell csinálni. Az engine csak egy eszköz, ott az UE4, Cryengine ugyanezt tudja kb mind. Nem ezen múlik. Én kifejezetten utálom ezt a túlszaturált agyoneffektezett képet amit a dice produkál mostanában. Tipikus módja annak h fedjük el az elecsony felbontású nem elég részletes textúrákat...Megfejelve a hülye optikai effektjükkel és az alapból porfoltos lencse effektel.
-
laceszgamer
addikt
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Hát akárhogy is nézzük, azért az első benyomás elég fontos tud lenni.
BF1 esetében szerintem például simán elég volt ahhoz, hogy páran ha lett volna lehetőség rá instant előrendeljék. Itt meg valahogy szerintem legtöbbünk számára nem, hogy az érdeklődést növelte, hanem inkább épp ellenkezőleg, elvette az ember kedvét.
-
Én is ugyanígy gondolom.
WW2 hangulat az nincs, olyan inkább, mintha a mai korban játszódna mai technikával, WW2-es technikával. Minden túl szép és tiszta...
Csináltak belőle egy gyors árkád játékot, holott a Battlefieldnak sosem az volt a lényege. Én nem is értem, hogy az olyan jól sikerült Battlefield 1 után miért nem azt a vonalat vitték tovább olyasmi grafikával.
Számomra talán az év csalódása. Nem baj, legalább így marad pénz más idén megjelent Playstation játékokra.
-
Tyrel
őstag
Ez a Frostbite motor még mindig nagyon üt. Nem vagyok nagyon otthon ebben a témában, de kb. ez az amit szerintem a DirectX 11 tud, vagyis tudott csak kb. a BF1-ig nem használta ki rendesen egy játék sem. Ha megnézitek a modellek nem olyan nagyon részletesek (leszámítva a tesszelált arcokat), és a textúrák felbontása sem kimagasló, gyakorlatilag ugyan olyan minőségű alap elemekből építkeznek mint néhány évvel ez előtt is...
...csak épp Shader oldalon annyira szépre "szét van effektezve" minden felület, olyan ügyesen játszik a motor a felületek "utó-kezelésével", fény-árnyék hatásokkal, volumetrikus effektekkel, meg a fene tudja mikkel... végre használva van az a sok compute unit ami már évek óta ott "rohad" minden GPU-ban, nagyrészt tétlenül.A WW2 hangulat nekem sem annyira jött át, de valahogy úgy éreztem hogy ez nem is volt cél. Majd a gameplay demók alatt kiderül mennyire akarják komolyra venni...
Azt viszont nehezemre esik elhinni, hogy egy EA játékot csak egyszer kell megvenni és minden további tartalom ingyen jön... vagy talán a live stream-ben emlegetett mindenféle kozmetikai kiegészítőktől várnak most plusz bevételt? (az korrekt lenne szerintem)
-
laceszgamer
addikt
Oké, ezt msot másodjára megnézve sem keltette fel bennem az érdeklődést, pedig nagyon vártam, hogy VVII-s BF jön, de valahogy kicsit másra számítottam.
-
kenny123
addikt
Nemtom, nekem bejött a trailer. Meggyőzőbb, mint a CoD wwii volt pár hónappal ezelőtt.
-
törölt tag
Gyenge trailer, semmi WW2 hangulata nincs, ráadásul ez a színes túlszaturált design is eléggé gagyinak néz ki még FB grafikával is.
"többek között nem lesz Premium Pass, vagyis minden frissítés ingyen érkezik"
Aha, majd mint a Battlefront 2-nél, olcsó húsnak híg a leve... Pár újrahasznosított térkép/játékmód meg skinek amiből pénzük lesz, mert hát ezek is "contentek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó