Hirdetés
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Szerintem itt már megfordult a dolog. Ez az egész nem értünk van hanem fordítva. Mindent le kell nyelni azért mert ez a fejlődés... Megveszel valamit méreg drágán akár két havi fizudból és egy két év múlva kuka... És ez milyen jó mert marad munkád. Az hogy marad munkád az nem azon múlik hogy mennyit vásárolsz. Szerintem sajnos ez így nem tartható hosszú távon. Nem vagyok álszent és nem igazságot keresek a világban, de ez a részvényesek által rommá hajtott fogyasztói társadalom egy hányinger... ez a cég is szuper jó példa erre.
-
Robi BALBOA
őstag
Én örülök szerintem a világon a legjobban a fejlődésnek, de egy terméket, ami nem is egy 5. átnevezésből született, azt ne 1évig támogassák már.
Ha valakinek kell az új a jobb az úgy is megveszi.Arra akartam lényegében utalni, hogy kényszehelyzetbe hozzák azt is, aki mondjuk még 1 évet ellett volna ezzel a termékkel, és ezek után még elvárnák, hogy legközelebb is tőle vásároljon az illető, na ez a gusztustalan.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindez időszerűnek tűnik, hiszen a szoftvertámogatást már egy éve befagyasztotta a cég.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest