Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
opr
nagyúr
Lehet egyaltalan ezeket a procikat ugy vasarolni, hogy nincs korejuk rakva egy workstation?
Marmint ujonnan, azt tudom, hogy 3-5-n eves WS Xeonokat lehet, meg alajuk kulon lapot is, de akkor is, amikor meg friss a termek?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
Néztem, hogy a Tnél az 1500MHZ-es órajel nem sokat ér, a boost meg tuti nem tart sokáig. Viszont 1350P vagy 1370P elég szimpatikus, csak most lappal együtt még kissé drága móka lenne nekem.
Vajon az IGP mit tud?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
opr
nagyúr
Aki azt hitte, hogy az AMD mindig olcsó marad, akkor is, amikor Ő van hatalmas előnyben, az vagy hülye vagy újszülött. Athlon x2 korszakban ugyanez volt, az AMD is egy tőzsdén jegyzett cég, nem szeretetszolgálat.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
vicze
félisten
-
törölt tag
A 1390T incs elírva fogyasztásnál?
-
opr
nagyúr
Workstation Xeon, 8 maggal, 5Ghz feletti turboval, $500 alatt?
Koszonjuk szepen az AMD-nek, hogy gyakorlatilag felezte (sot, kozel harmadolta) a Xeon-ok arait! Nem is olyan regen hasonlo szintu proci $1000-ert is az alom kategoria volt.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest