Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Ha jol ertem meg stereonak is gyenge. Inkabb a hangfal topikban ajanlott barmi, mint ez.
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #16 üzenetére
Mikor bejöttek a budget 5.1 rendszerek, akkor azt vitték, mint a cukrot ☺. A sógoromnak is volt, 5 kishangszóró a komód alatt, q*rva jól szólt ám!
-
Aprósólyom
addikt
Helytakarékos szempontból jó lehet. AKi nem igényes a hangminőségre, viszont nagy értékű kis garzonja van, az lehet olyan anyagi helyzetben van, hogy vesz egy ilyen helytakarékos ketyerét, még ha hangminőség/ár arányában nem a legjobb ajánlat. Én kb. ezt a réteget tudom elképzelni célközönségnek... Meg azokat, aki nem tájékodik vásárlás előtt és az eladó bármit rá tud tukmálni szegényre...
(#13) Duree: Én inkább azt mondanám, hogy nem arra nem jó amire kitalálták, hanem ahogy néha lekommunikálják, hogy mennyire jó élmény és minőség. Persze pont ezeket a fogalmakat nem lehet jogilag keretbe foglalni így senki nem reklamálhat, hogy nem az az élmény amit ő várt. Ezek a soundbar-ok csak az eladások növelésére való próbálkozások, mint mondjuk a 3D TV, a hajlított kijelző, stb... Nem revolúció, de vannak akiket elcsábítanak. Csak eladni próbálnak.
Olyan mint te, nem is kell foglalkozni vele. Max. elmondhatod a többieknek, hogy azért csodát ne várjanak ilyentől.50e HUF-ért inkább bármilyen más aktív 2.0 hangfal vagy ha házimozi kell, akkor inkább egy low-budget "házigmozi" szett. Még azt is jobban élvezném mint ezt a soundbart.. De hát no.. Nagy a verseny a vásárlók kegyeiért, akarom mondani pénzéért.
-
vadkörte
addikt
válasz
Sanchez638 #3 üzenetére
Csatlakozom. Egy DELL AX510 (egészen pontosan a linkelt példány) figyel a másodlagos monitorom alatt. Az olcsó 2.0-s PC zajdobozokhoz képest ég és föld, mellette értékes helyet sem foglal az asztalon. Nagyon szép hangja van.
Én valahogy nem találom a helyét a soundbar-oknak. Hi-fi bu***k igényet nem elégíti ki, házimozi fanatikusokét szintén. Talán a mezei TV nézőét igen, akinek a TV-je egércincogásra képes csak, de oda meg a több száz-ezres bar-ok feleslegesek.
Kiegészítő hangforrásnak talán... -
F e Z o
veterán
Árukeresőn a GS333 29k-tól van, míg a mélynyomó GS335 29k-tól. Úgy érzem, akkor nem fogtam nagyon mellé egy Samsung HW-K450-nel 50k-ért.
-
Attól, hogy a Te igényeidet nem elégítik ki, másnak még nagyon is jók lehetnek.
Például nekünk.
Egy viszonylag olcsó Yamaha soundbart használunk.
A tévé hangjánál klasszisokkal jobb, szemben két hangdobozzal, ezt kulturáltan el tudtuk helyezni, tökéletesen elégedettek vagyunk vele.
Valamire tehát mégiscsak jók...
MaCS
-
elefant
őstag
válasz
Sanchez638 #3 üzenetére
hogyhogy felcsatolod? a monitor oldalára?
-
atike
nagyúr
Azt hittem már rég megszűnt a gyártó...
Anno még volt tv tunerem tőlük. Kellemes meglepetés ez a cucc amúgy.
-
Sanchez638
addikt
-
Továbbra is azt mondom , hogy ezek a Soundbarok félreértések.Gyakorlatilag semmire sem jók. Azonkívül drágák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a saját médialejátszóval ellátott GS333 soundbart.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest