Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Van itt valami ami nekem nem tiszta:
"Ha szocializmus lenne akkor azt mondanám hogy keressük meg azokat akik kihasználják a többit"
Hogyan is van ez? Aki vállalkozik, belevág, kockáztat, alkot, sorolhatnám, az abból él jól hogy másokat kihasznál? Valami téveszme van a te fejedben. Az ember a saját tudásából él, jó esetben munkát is ad másoknak, embereket gyógyít meg a kutatásaival, ezeket hívjuk értékteremtő munkáknak. Az meg egy teljesen természetes dolog hogy a vezető, aki teszem fel az egész termelést vezeti, fejleszti keres a legtöbbet, ez a világon mindenhol így van, ha gond lenne a felelősség is az övé. Ez nem kihasználás. A bányász sem másokon élősködik, a saját pénzéből veszi meg a kártyákat, a saját áramfogyasztását fizeti, téged egy petákkal meg nem károsít, még ha munkának csak jóindulattal lehet is hívni (főleg, ha azt nézem mennyire értékteremtő vagy mennyiben segíti elő a gazdasági növekedést).
A helyesírási hiba meg sajnos bosszant, főleg amióta politikai oldalakon is fenn vagyok és a kormányt anyázók többsége két szót nem tud helyesen leírni egymás után de azért lázadoznak minden ellen[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
"A piacgazdaságban a kereslet-kínálat érvényesül, itt meg az ennyi van ja hogy több kéne akkor szopóroller meg másfélszeres ár de a megnövekedett kínálat kielégítésére baszunk mert így jobban megéri"
Még ha igazad is lenne ebben (Nincs.) akkor ezek szerint a gyártók hibája lenne a mostani helyzet. Akkor miért a bányászokon akarsz "bosszút állni"?
Aki hülye, haljon meg!
-
Yany
addikt
Sokmindennel egyetértek. A helyesírással is. (kényes is vagyok rá és nem is használok korrektort )
Na de... van egy beidegződés, amit te is erősítesz a tájékozatlanok körében, miszerint a bányász kártyákat nem szabad majd megvenni, mert szét vannak 0-24-ben hajtva. Nos, a legtöbben, akik keresni is akarnak vele, éppenhogy visszafogják, hogy a legjobb fogasztás/teljesítmény mutatót érjék el, ahogy én is tettem. A gyári gpu órajelet rendesen visszavettem és a TDP értéket is csökkentettem 60%-ra(!). Ezen felül a 0-24 sokkal kisebb terhelést jelent egy ilyen alkatrésznek, mint a hc játékosok, ugyanis alig van teljesítményingadozás, ezáltal nem fárad az elektronika. Természetesen a ventilátorok többet dolgoznak, de egyrészt az a legolcsóbb része, másrészt ma már nem olyan rosszul méretezik őket és egy forrasztásos nyűg sokkal gonoszabb az egyébként jól hallható/látható ventibajoknál (ld. még VGA kártyák sütése, amit sokan hülyeségnek tartanak, de már én is csináltam... sikerrel! ).
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
- Corsair VENGEANCE LPX 4 x 8GB DDR4 3600Mhz
- Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 hűtőbordás ram párban eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest