- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daru
tag
csúnya
-
Ez kisebbnek néz ki, mint a rebel 12-m, ami nekem nem jó (szerk: mármint az nem jó, hogy kisebb), és kicsit több "fejlesztést" is vártam volna.
Az jó, hogy a tálcán végre ki van vágva a cpu foglalat mögötti rész, és még le is van fújva. Viszont, kevésnek érzem az alap hdd helyeket, a 14 centis ventik helyett, miért 12 centisek vannak, és a kábel elvezetés itt sincs rendesen megoldva.
Én is képtelen vagyok normálisan, esztétikusan elvezetni a kábeleket a 12-esben, pedig itt ugye az alsó táp alá még vinyó rekeszek is kerültek, így jóval több hely áll rendelkezésemre, és a táp is moduláris, viszont ennél belegondolni is borzasztó, hogy mit látnánk bekábelezés után.
Ha sok pénzem lenne házra, bár sokaknak ez a 22K-s ház is horror, akkor egy 800D-t vennék.
-
Srodney
senior tag
lehet hogy elég ramaty,de modding alapnak kiváló lenne a felső venti nélkül...
-
misx
senior tag
Ez sem szűk asztal alá való gép (felső venti, felső csatlakozók).
-
pottyantós
aktív tag
Kezdhetne iparkodni a Sharkoon mert ez így édes kevés! Ez a ház se nagy durranás, semmi újítás, csak annyi, hogy az oldalsó nagy venti felülre került!
-
Illusion1010
senior tag
Olyan Antec szerű a teteje. De a szokásos unalmas, ronda, átlag vacak.
Miért nem lehet szép, igényes házakat gyártani?
-
-
lorenzen
aktív tag
-
capulet75
addikt
Miért érzem úgy,hogy totál fantáziátlanok a háztervezők?
-
1269
tag
Szerintem nincs ezzel a házzal baj.
Én rögtön flexelném, mint a CM 590-emet.
Festés, plexi itt-ott, szép és jó ház lenne ez! -
Hát nekem egyáltalán nem tetszik,semmi extra semmi újdonság.Átlagos meg szerintem nem szép
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #11 üzenetére
LOL
Ehhez képest mérföldekkel jobb a nála olcsóbb Sharkoon Rebel 9 Pro Economy, az is full fekete, alsótápos, porszűrt táphely, nagy kábelvezetős lyukak, stb.
-
Komcsi
tag
Ugyan olyan mit a többi átlag ház! Ahogy egy cimborám fogalmazott, ezt is körbe lehet p..á..i , mint az összes többit!!
-
FireKeeper
nagyúr
Személyes vélemény: ez a ház nem ronda, hanem randa
(fél)szakmai vélemény: szellőzése nem jó, kábelmenedzsment meg kifejezetten rossz. talán azért lett bandit a neve mert ezért pénzt kérni kész rablás -
Probber
őstag
válasz
LackoMester #6 üzenetére
Ha az orrára állítod a házat, akkor aktív hangfalként is szolgál. Egy mélynyomó van mögötte.
-
menalcas
őstag
Én csak azt nem értem hogy miért erőltetik azt a sok szem előtt lévő csatlakozót, jó sokan használják az előlapi usb-t meg hangkimenet, de miért kell ennyire feltűnő helyre tenni miért nem lehet elrejteni, kicsit besüllyesztenék aztán tennének rá egy takaró lemezt amit le lehet venni vagy elcsúsztatni, felhajtani, de ez így szerintem nem esztétikus, főleg egy ilyen fekete házon .
Jah és itt még rátesznek egy lapáttal a kártyaolvasóval amit minél feljebb tesznek, ne hogy lent legyen ahol nem olyan feltünő .... -
LackoMester
addikt
Igazából tetszene is, na meg az ára is OK, de a tetején az a izé (amit nem tudok beazonosítani ) elrondítja.
-
Integra
titán
"Inkább ad, mint elvesz a Bandit néven debütáló toronyház."
(néma döbbenet..) -
Ősember
őstag
már megint ez a felső venti...
bőven elég lenne elől 2db 12-es, hátul egy meg nyilván a táp ventije. de nem, ez nem megy. kell olyan venti a házba, amit ki sem lehet cserélni más tipusra. meg itt hogyan is működne a dolog? a hátsó/felső kifúj, az oldalsó/első pedig besziv? az ilyen megoldások csak akkor hatásosak, ha a ház nincs pl egy asztalba betéve, hanem szabadon van az asztal mellett. bár ez abból a szempontból nem gond, hogy aki ilyet vesz, az nyilván mutogatni is akarja
na meg a power gomb és a kivezetések
-
Móci
addikt
Elég gagyi szerintem. A teteje meg valami baromi ronda.
-
Probber
őstag
A külső számomra nem túl megnyerő, nem tetszik, és ha jól látom a kábelek elvezetésével sem foglalkoztak túl sokat. 70 euróért azért már lehet nagyon jó házakat is venni. Szerintem ez nem tartozik közéjük.
-
törölt tag
belűről már fekete...de lehetne sokkal átgondoltabb, főleg a hátsó ventilátor "rács"-ra gondolok!
személyes vélemény: nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Inkább ad, mint elvesz a Bandit néven debütáló toronyház.
- Elektromos autók - motorok
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- Eladó Modding tápkábelek!
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest