- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daru
tag
csúnya
06 30/366-57 90
-
antikomcsi
veterán
Ez kisebbnek néz ki, mint a rebel 12-m, ami nekem nem jó (szerk: mármint az nem jó, hogy kisebb), és kicsit több "fejlesztést" is vártam volna.
Az jó, hogy a tálcán végre ki van vágva a cpu foglalat mögötti rész, és még le is van fújva. Viszont, kevésnek érzem az alap hdd helyeket, a 14 centis ventik helyett, miért 12 centisek vannak, és a kábel elvezetés itt sincs rendesen megoldva.
Én is képtelen vagyok normálisan, esztétikusan elvezetni a kábeleket a 12-esben, pedig itt ugye az alsó táp alá még vinyó rekeszek is kerültek, így jóval több hely áll rendelkezésemre, és a táp is moduláris, viszont ennél belegondolni is borzasztó, hogy mit látnánk bekábelezés után.
Ha sok pénzem lenne házra, bár sokaknak ez a 22K-s ház is horror, akkor egy 800D-t vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Srodney
senior tag
lehet hogy elég ramaty,de modding alapnak kiváló lenne a felső venti nélkül...
-
misx
senior tag
Ez sem szűk asztal alá való gép (felső venti, felső csatlakozók).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz #19617792 #13 üzenetére
hát ez az! ki venné meg ezt, ha van nála olcsóbban sokkal jobb? de nem csak gyártón belül van jobb alternatívája, a többi gyártó sem a fenekén csücsül. ez a ház így ebben a formában halálra van ítélve
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pottyantós
aktív tag
Kezdhetne iparkodni a Sharkoon mert ez így édes kevés! Ez a ház se nagy durranás, semmi újítás, csak annyi, hogy az oldalsó nagy venti felülre került!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
Illusion1010
senior tag
Olyan Antec szerű a teteje. De a szokásos unalmas, ronda, átlag vacak.
Miért nem lehet szép, igényes házakat gyártani?
-
törölt tag
-
lorenzen
aktív tag
válasz capulet75 #18 üzenetére
Van ebben fantázia, csak mélyen van elrejtve.
Abba a felső izébe, amit hűtés címén alakítottak ki, be lehet tenni egy mélynyomó hangszórót. Ezzel a speciális techno effektek már is adottak. (A kondik púposodástól sem kell félni, mert hamarabb leesnek a rezonanciától.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
capulet75
addikt
Miért érzem úgy,hogy totál fantáziátlanok a háztervezők?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
1269
tag
Szerintem nincs ezzel a házzal baj.
Én rögtön flexelném, mint a CM 590-emet.
Festés, plexi itt-ott, szép és jó ház lenne ez! -
veterán
Hát nekem egyáltalán nem tetszik,semmi extra semmi újdonság.Átlagos meg szerintem nem szép
duree54
-
törölt tag
válasz FireKeeper #11 üzenetére
LOL Ehhez képest mérföldekkel jobb a nála olcsóbb Sharkoon Rebel 9 Pro Economy, az is full fekete, alsótápos, porszűrt táphely, nagy kábelvezetős lyukak, stb.
-
Komcsi
tag
Ugyan olyan mit a többi átlag ház! Ahogy egy cimborám fogalmazott, ezt is körbe lehet p..á..i , mint az összes többit!!
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
FireKeeper
nagyúr
Személyes vélemény: ez a ház nem ronda, hanem randa
(fél)szakmai vélemény: szellőzése nem jó, kábelmenedzsment meg kifejezetten rossz. talán azért lett bandit a neve mert ezért pénzt kérni kész rablás[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Probber
őstag
válasz LackoMester #6 üzenetére
Ha az orrára állítod a házat, akkor aktív hangfalként is szolgál. Egy mélynyomó van mögötte.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
menalcas
őstag
Én csak azt nem értem hogy miért erőltetik azt a sok szem előtt lévő csatlakozót, jó sokan használják az előlapi usb-t meg hangkimenet, de miért kell ennyire feltűnő helyre tenni miért nem lehet elrejteni, kicsit besüllyesztenék aztán tennének rá egy takaró lemezt amit le lehet venni vagy elcsúsztatni, felhajtani, de ez így szerintem nem esztétikus, főleg egy ilyen fekete házon .
Jah és itt még rátesznek egy lapáttal a kártyaolvasóval amit minél feljebb tesznek, ne hogy lent legyen ahol nem olyan feltünő ....[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
LackoMester
addikt
Igazából tetszene is, na meg az ára is OK, de a tetején az a izé (amit nem tudok beazonosítani ) elrondítja.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Integra
titán
"Inkább ad, mint elvesz a Bandit néven debütáló toronyház."
(néma döbbenet..)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ősember
őstag
már megint ez a felső venti... bőven elég lenne elől 2db 12-es, hátul egy meg nyilván a táp ventije. de nem, ez nem megy. kell olyan venti a házba, amit ki sem lehet cserélni más tipusra. meg itt hogyan is működne a dolog? a hátsó/felső kifúj, az oldalsó/első pedig besziv? az ilyen megoldások csak akkor hatásosak, ha a ház nincs pl egy asztalba betéve, hanem szabadon van az asztal mellett. bár ez abból a szempontból nem gond, hogy aki ilyet vesz, az nyilván mutogatni is akarja na meg a power gomb és a kivezetések
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Móci
addikt
Elég gagyi szerintem. A teteje meg valami baromi ronda.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Probber
őstag
A külső számomra nem túl megnyerő, nem tetszik, és ha jól látom a kábelek elvezetésével sem foglalkoztak túl sokat. 70 euróért azért már lehet nagyon jó házakat is venni. Szerintem ez nem tartozik közéjük.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
törölt tag
belűről már fekete...de lehetne sokkal átgondoltabb, főleg a hátsó ventilátor "rács"-ra gondolok!
személyes vélemény: nem szép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Videós, mozgóképes topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...