- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
RexMaximus #21 üzenetére
Így van. Nem mind1 az, hogy milyen cég és hogy mi az elvárás. Rendszergazdaként is lehet jól keresni. Nyilván úgy azért nehezebb, ha a közalkalmazotti bértábla szerint fizetnek.
De ha a versenyszférában dolgozol és vannak képesítéseid, pl.: CISCO, M$, ORACLE, stb..
Jó vagy angolból és van gyakorlati tudásod, akkor vastagon fog a ceruza a cégeknél. -
Honkydoo
őstag
Én annyiban térnék el a többiek véleményétől, hogy van olyan OKJ-s képzés ami jó és van ami nem. Konkrétabban, van ahol többet kapsz, mint a standard tananyag, van ahol még annyit sem. Érdemes körbenézni, és kérdezősködni, hol tanítanak a legjobban/legtöbbet és oda menni!
A másik, hogy döntsd el, hogy milyen szakmát szeretnél megtanulni. Talán ez a legfontosabb! Ugyanis ha ez nincs meg, mehetsz akár egyetemre is, nem biztos, hogy azt fogod kapni amit szeretnél.
Az OKJ előnye (ha jó suliba mész) hogy segítenek a tanárok. Az egyetem teljesen más, ott max a társaid segítenek megérteni valamit ha haverok vagytok.
Az okj hátránya, hogy ott tényleg az alapokat kapod meg, tovább kell nézelődni a neten és gyakorolni!
Ahogy én látom az alapoknál az egyetem se ad többet, cserébe elhiteti veled, hogy mégis. Az viszont tény, hogy egyetemi papírral könnyebben felvesznek egy kezdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest