- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinitrous
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy szeretném az sp-met rootolni, romolni cm11-re, de van egy hiba mindjárt a műveletek elején:bootloader unlock allowed no. Hogyan tudom kinyitni a bootloadert? Egyáltalán lehetséges?Sony Xperia SP C5303 / android 4.3 / 12.1.A.1.205 / Tmobile
-
nova001
senior tag
én a zenei ledvillogást hiányolom hogy nincs benne
-
norbert1998
nagyúr
válasz
AeSDé Team #24 üzenetére
semmi gond
annyira így sem rossza a hangja
-
AeSDé Team
őstag
válasz
norbert1998 #23 üzenetére
Na ezt jól benéztem, mindkét téma itt van egymás mellett a kedvenceknél, a nevük teljesen ugyan úgy kezdődik "[Re:] [bagyusz:] Sony Xperia SP LBL (Zárt Bootloadere)...." és azt hittem a CM topikba írtál. Most láttam a screenshot alapján hogy valami nem stimmel :/ Akkor elnézést, az AOKP-ban nem tudok segíteni.
-
norbert1998
nagyúr
ha feltölok mindent tök hülyeségre, pl egy himalája effektust csinálok, meg a bass boostot és a többit s összevissza pakolászom, aztán kikapcsolom a vagy vissza semmi különbséget nem érzékelek
-
norbert1998
nagyúr
válasz
AeSDé Team #21 üzenetére
persze, mindjárt küldök sc-t
letiltottam a launchert, újraindítottam a telót és így 316 MB ramom van szabadon, közvetlen restart után
kicsit később semmi nincs megnyitva, 259, holo ui-jal -
AeSDé Team
őstag
válasz
norbert1998 #20 üzenetére
Furcsa, nálam egyik sem jelentkezik. Régebb óta használom mint te, és jelenleg is van 450Mb RAM-om, a DSP beállítások hangszínszabályzója is működik. Pipát beraktad az engedélyezéshez miután beállítottad az értékeket?
-
norbert1998
nagyúr
felfedeztem egy-2 bugot, pontosabban kettőt, vagy hibát, nem lényeg
1. valamilyen oknál fogva nem működik a hangszínszabályzó, sem fülessel sem nem hangszórón, és ha letöltök egyet, az sem működik2. eleinte, a jelenlegi telepítési listával 200 mb szabad ramom volt, a launcher miatt, most jelenleg minden bezárva 35-40, és semmivel sincs több megnyitva, mint először
-
llaacc
csendes tag
Hát nem gondoltam volna hogy LB es telón ezeket a romokat valaha is használhatom extra köszönet érte, de egy dolog nélkül csorbát szenved az örömöm a hangerő... Nem lehetne valahogy növelni vagy van már erre valami megoldás?
-
KikkaPowa
csendes tag
És ennek cm10.2 az alapja vagy semmi köze a cm rom-hoz? Esetleg melyiket ajánljátok? Nézve a dizájnt és a szabad ramot?
-
KikkaPowa
csendes tag
válasz
norbert1998 #8 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
KikkaPowa
csendes tag
Sziasztok,had kérdezzem meg mi a külömbség,ez és a Cyanogenmod 10.2 ROM között? Valaki részletezné?
-
norbert1998
nagyúr
valak inem tudja, hogy miért csinálja azt, hogy az xda-ról letöltött, konkrétan az utasítások szerint telepített xperia appok miért fc-znek?
-
bala6120
senior tag
Jobb a RAM kezelés, mint CM10.2-ben.
-
norbert1998
nagyúr
köszi, felraktam, nagyon hasít
-
bagyusz
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest