- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ezt csak elképzeled hogy nem ugrottak neki a gyártók . Fenéket nem. Pörögnek ezen ezerrel, ez csak egy elképzelés szerintem benned, amin nem csodálkozom mondjuk.
Milyen marketing pénzt kell erre költeni?Ezzel van tele az IT sajtó napok óta. Aki Gsync plecsnis monitor akar venni az célirányosan azt fog keresni, hisz azok valószínűleg egy jóváhagyott minőséget fognak képviselni.
Nézd , igazából az idő fogja eldönteni melyikünknek lesz igaza. Én természetesen () azt gondolom nekem, hisz a marketingből és a kereskedelemből élek évtizedek óta. Egy cégnek ez nem pénz, ha 10 VRR monitorjából 3 félére rá tudja dobatni a Gsync plecsnit, hisz ha világszinten elad belőle 500 darabot 10 dollárral drágábban akkor már vissza jött a bevizsgálás ára.
Nincs itt szükség marketingre, ez csak egy plecsni lesz a másik mellett. Nvidás olyat igyekszik venni amin ez rajt van,hisz az a tuti és nem lesz valószínűleg nagy árkülönbség. És jelenleg nvida kártyából kb 3x annyi van a felhasználóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A G-Sync mostantól a szoftverimplementációt jelzi, hardver tekintetében a FreeSync monitorok is megfelelnek.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Konteó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest