Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xPraetoriaNx
senior tag
"Mindemellett maga a probléma eléggé speciális körülmények között jön csak elő, vagyis rendkívül kicsi az esélye, hogy egy végfelhasználó belefusson"
Ja, én meg nigériai herceg vagyok, vagy legalábbis ultra peches. Pont nemrég nyaltam be, hogy egyszercsak elkezdett újraindulgatni a gépem, (némi itthoni tesztelgetés után) visszavittem tápot, meg később alaplapot garanciáztatni, mindkettő hibátlan volt, tehát mászkálhattam ebben a dögletben, majd' egy hónapig nélkülöznöm kellett a gépem, és még 6000 forintot is kivágtam az ablakon. Újra összeraktam a gépet, azóta tökéletesen megy... Szóval jó eséllyel mégiscsak "belefutottam" ebbe a HT problémába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest