- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért eléggé drága a kicsike.
-
Otthon Prolite monitorjaim vannak, én nagyon elégedett vagyok velük
Igaz nem újan vettem, de rögtön 2db-ot is, nekem már nagyon meg van szokva a dupla kijelző
-
Tigerclaw
nagyúr
Kar hogy ilyen kicsi es alacsony felbontasu. 10 eve jol jott volna.
-
Kár, hogy nem WUXGA. A nagytesó érdekesebbnek tűnik majd.
-
ROBOTER
addikt
A kérdés az, ez a lehetőség miért nem alap minden második monitornál. Mert az USB-t és a PD-t erre találták ki.
-
waterman_
aktív tag
Ez végre valami. Irodában igen jó lenne.
Lenovo laptophoz kaptam egy dokkolót. A szélrózsa minden irányába áll ki belőle a kábel: táp, LAN, Displayport, 60 centis usb-C kábel jár hozzá. a laptopból OLDALT jön ki a kábel, szóval az asztalom felét ez a kábelpók és a közelébe rakott laptop foglalja el. Kínomban kábelkötözővel felraktam az egész cuccot a monitor hátuljára, ergonomikus, csak ne kelljen bármit változtatni.
a jack és az extra usb portok csak hab a tortán. -
tntmax
aktív tag
Nem tűnik rossz darabnak és az a spéci USBC is hasznos fícsör, kíváncsi leszek a "nagytesóra", az szuper lenne hómoffiszra. Nekem a 250 fénysűrűség is bőven elég irodai használatra/fejlesztésre.
-
Televan74
nagyúr
Számomra ez az első értelmes felhasználása a USB C portnak!
Meg most látom értelmét az előlap USB C -nek,mert tervezek venni egy új XboX Carbont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A dolog nyitja a többcélú USB Type-C portban, a LAN csatolóban és a grátisz DisplayPort kimenetben keresendő.
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest