Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugi0

őstag

Erdekes volt vegigolvasni az egyik es masik oldal hozzaszolasait.
    Lassan 20 eve nincs TV-keszulekem, igy maga a filmek es sorozatokhoz ertekelesehez nem tudok hozzaszolni.

Ellenben jo ottletnek tartom az egyik oldalrol, hogy probaljuk meg orizni a "tortenelmunket-identitasunkat".
    Masik oldalrol egy profitorientalt ceg megveszi a legolcsobb eu tartalmat (aminek semmi ertelme).
    Igy az arakat kicsit feljebb tuszkolja, mert a 30%os kovetelmeny rakenyszeriti.
    Mondhatnank "hudejo !" a 30% europan belul erosodest okoz.
    De valojaban mi is fog tortenni ?
    Azt fogjuk nezni amit akarunk - ha van 30% eu-s ha nincs.
    "reklamkent" elenkrajak azt a 30%-ot, amin sokan bosszankodni is fognak mert nem erdekli oket.
    Tehat ugyan azt fogjuk nezni tobbet fizetve a szabaly miatt.
    - vagyis nem mi, hanem ti, mert en nem nezek semmit. ;-)

A kotelezo olvasmany - ruheltem mindent ami hozza kotheto volt.
    Ezzel a kotelezoseggel meg is utaltattak velem mind magat a konyvolvasast mind a magyar irodalmat.
    Szerncsere egy baratom Henri Charriere - Pillango cimu konyvet ajanlotta amikor meg a kotelezo sorkatonasag volt. Ott volt az ideje az embernek "bakterkodas" kozben-helyett olvasni. - igyhat elkezdtem en is, mert valamivel el kellet utni az idot.
    Addig a konyvig soha semmit nem birtam 5-6 oldalnal tovabb olvasni, megvallom oszinten nem is akartam.
    Nem tudom, hogy 3 vagy 4 nap tunt el az eletembol, de masra nem emlekszem, csak arra, hogy alvas helyett is olvastam.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

Új hozzászólás Aktív témák