Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
Erdekes volt vegigolvasni az egyik es masik oldal hozzaszolasait.
Lassan 20 eve nincs TV-keszulekem, igy maga a filmek es sorozatokhoz ertekelesehez nem tudok hozzaszolni.Ellenben jo ottletnek tartom az egyik oldalrol, hogy probaljuk meg orizni a "tortenelmunket-identitasunkat".
Masik oldalrol egy profitorientalt ceg megveszi a legolcsobb eu tartalmat (aminek semmi ertelme).
Igy az arakat kicsit feljebb tuszkolja, mert a 30%os kovetelmeny rakenyszeriti.
Mondhatnank "hudejo !" a 30% europan belul erosodest okoz.
De valojaban mi is fog tortenni ?
Azt fogjuk nezni amit akarunk - ha van 30% eu-s ha nincs.
"reklamkent" elenkrajak azt a 30%-ot, amin sokan bosszankodni is fognak mert nem erdekli oket.
Tehat ugyan azt fogjuk nezni tobbet fizetve a szabaly miatt.
- vagyis nem mi, hanem ti, mert en nem nezek semmit. ;-)A kotelezo olvasmany - ruheltem mindent ami hozza kotheto volt.
Ezzel a kotelezoseggel meg is utaltattak velem mind magat a konyvolvasast mind a magyar irodalmat.
Szerncsere egy baratom Henri Charriere - Pillango cimu konyvet ajanlotta amikor meg a kotelezo sorkatonasag volt. Ott volt az ideje az embernek "bakterkodas" kozben-helyett olvasni. - igyhat elkezdtem en is, mert valamivel el kellet utni az idot.
Addig a konyvig soha semmit nem birtam 5-6 oldalnal tovabb olvasni, megvallom oszinten nem is akartam.
Nem tudom, hogy 3 vagy 4 nap tunt el az eletembol, de masra nem emlekszem, csak arra, hogy alvas helyett is olvastam."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest