Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem kell zártnak lennie ahhoz hogy el tudják rontani. Minél nagyobb tömegnek szánnak valamit, annál jobban romlik a minőség. Legalábbis ezt eddig én így tapasztaltam.
"Meg persze ott van hogy a Windows dollármilliárdokat tolt abba hogy az ő rendszerükre írják a nagyobb cégek a programjaikat."
No itt nem kell ilyesmit csinálni hogy működőképes maradjon.(#29): Mindenhol vannak szélsőséges formák. Viszont azért mert egy csoport elutasítja a ms termékeket még nem lesz tőle elitista. Ha pedig elkezdik nyomni a linuxot, meg minél népszerűbbé tenni különféle érdekeltségek körében, akkor garantáltan szétcsesződik az egész. Már most is voltak olyan húzások amikkel sokan nem értenek egyet.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem meg félreértettél, én csak azt nem szeretném, hogy a linuxból is windowst csináljanak. Ennyi. Az én véleményem amúgy nem tükrözi senki más álláspontját, csak az enyémet.)
Amúgy is szoktam látni, hogy nagyon harcolsz a win10 ellen, pedig lassan már nem fogsz tudni mit használni.)(#24): Helyes, tartsd is meg ezt a jó szokásod

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest