Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

1 hónappal ezelőtt xp alatt leirtotta a zone alarmot a gépemről... neten rákeresve kiderült, hogy más is így járt, de találtam 2004es hasonló esetet is szintén zone alarmmal.

Gondolom az okozza a problémát, hogy az automata vírus felismerő rendszerükbe hiba csúszott, vagy találtak egy valóban felrtőzött példányt / hasonló mintát tartalmazó vírust és ez bekerült az adatbázisba. A MultumediaBuildert évek óta vírusnak hiszi, mindig viszatérő probléma... gondolom sokan használják eye candy készítésre, amit fertőzve lehet terjeszteni... és a minta alapján az összes vele készült programot fertőzöttnek hiszi.

Másik bibi, amit tapasztaltam: az ütemezett keresés alapbeállítással el is távolítja/karanténba teszi a fájlokat. Futtatható fájlt karantétnba, nem futtathatót pedig törli.
    Sikeresen törölte egyik alkalommal az thunderbirdből az egyik postafiókom adatfájlát mert vírusos spam volt benne. És nem karanténba tette, hanem törölte. Azóta az első dolgom, hogy átállítom, ne tegyen semmit ha talál valamit... persze így kicsit gáz, mert annyi eszük nincs hogy az ikon színével jeleznék a találatot, vagy bármi figyelmeztetést adna... csak a logot megnézve tudom, hogy talált e valamit.

Új hozzászólás Aktív témák