Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
A proci neve nincs elírva? Szerintem E-2276M lenne valójában. Kicsit megnéztem jobban ezt a procit egyébként, elég csalódás így 2020 tavaszán. Értem, hogy ecc, meg minden, de egy 2 milliós gépben elég ciki ez a teljesítmény, inkább csak lehúzás a Xeon névvel...
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
Predatorr
őstag
Kár az ára.
Gyártanak még IFÁ-t?"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
moleculez
veterán
Szerintem jol atgondolt igásló ez, nincs ezzel nagy gond. Biztos megvan a célközönsége, de videós munkák egy szint után bivaly PC-ért kiáltanak, vagyis szerintem ami laptop barát munka annak overkill, ami meg nem ahhoz meg nem elég, ez valahol a kettő közt lehet.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sleed
aktív tag
Kezdek megőrülni, elsőre úgy olvastam a címet, hogy: "ASUS StudioBook Pro X: ez már komoly járvány"
-
j.la
tag
Egyébként csak én érzem azt, hogy ha az ember kifizet valamiért egy valag pénzt akkor illene több évnyi garit adnia a gyártónak nem csak 1 vagy 2 évet?
-
nagyúr
Biztos vagyok benne, hogy nem jutányos árú 50 darabos névjegykártyákat, vagy kinai vendéglős szórólapokat tervez rajta a felhasználó...
Egy két év munka, és jöhet az új! Gyorsabb, erősebb, jobb.
Lehet, hogy mégis van opció a gyártónál a plusz garanciára.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gyépés
aktív tag
Inkább az a bajom, hogy közepes gamer gépek negyedárért agyonverik proci teljesítményben. Jobb a hűtésük, és egy i7-9750H-ból többet kihoznak, legalább egy i9 vagy Xeonnál maradva egy E-2286M beleférhetett volna, ha már a hűtésen sikerült spórolni...
-
zolo71
újonc
Már régóta várom, hogy újra legyen a piacon 16:10-es 17"-os laptop. Mivel a mai napig egy már őskövületnek számító HP Compaq 8710w -t használok, ami szintén 1920x1200-as felbotást tud, nyilván a 2008-as színvonalú egyéb hardver elemekkel. A munkám során korbábban gyakran jártam ki cégekhez, és vinnem kellett a teljes fejlesztői infrastruktúrát, így jól jött a teljesítmény és a nagy - függőlegesen több sort - megjelenítő monitor. Mostanában már inkább távoli asztalon dolgozom, így csak az üzemidő és a nagy monitor a prioritás, viszont nemigen van 16:10-es 17"-os laptop a piacon talán csak az LG Gram ami hasonló, azt meg itthon nem forgalmaznak.
-
NomadND1
senior tag
Nem rossz ez, csak a cpu-t kellene cserélni benne.
#9: Nem vagy vele egyedül. De amig van keresler rá, addig kinálat is. A szokásoktól meg nehezen tudnak szabadulni az emberek. -
őstag
Cégnél kapott a kollégám ilyen gépét azzal a felkiáltással, hogy videót fog vágni vele.... sosem fog nem baj, megérte.....
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
jerry311
nagyúr
Részben...
A garancia (szavatosság) leginkább az egyszerű polgárokra vonatkozik. Céges vásárló esetén teljesen más a felállás.Mi pl. 3 évente cseréltünk mindent, teljesen mindegy volt, hogy még tökéletesen működik. 3 éves szerződéssel vettük a cuccokat, addig volt rá (fizetett) támogatás, utána jött az új generáció, a régit meg vitte vissza a gyártó.
-
nyunyu
félisten
ISO billzetre nem tellett?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Nevetni fogsz, de bele. Sőt, az XMG tesz 3950X-et laptopba. Bekapcsolja rajta az EVO-módot, és nem fogyaszt 65W felett, és ezzel a TDP-limittel egy szálon eltolja akár 4,2GHz-ig, és all-core a 16 mag megy 3,3-on AVX alatt.
Ettől nem kicsit van elmaradva ez a Xeon konfig, főleg ezért a lóvéért. -
gyépés
aktív tag
válasz #64791808 #19 üzenetére
Inkább a hűtés lesz a gond. A gyári állapot a Xeon M névleges 45w-os TDP-jét sem igazán bírja, a 65W-ot sem hiszem, hogy kedvelni fogja. Bár ugye 60W környékére ugranak fel ezek a csoda mobil procik.
A másik meg ugye az alaplap. Nem tudom mennyire szeretik/bírják a 3900X-et, meg a bios sem enged nagy játékteret. Persze tisztelet a kivételnek. (MSI)
Szóval szerintem abban működik az asztali, amelyik gépet arra tervezték, a TDP csak az egyik paraméter.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akár milyen profi gép és felső kategóriás alkatrészekből épül fel akkor is a 2 millió forint drága, ráadásul úgy tudom , hogy ennél a gépnél van az Asusnak egy jóval drágább változatai is
duree54
-
turbulencia8
őstag
Nagyon tetszik a kijelzője, ez a laptop szinte pont akkora, mint a Zbook 15 G5-ös gépem (15,6"-os kijelző vastag kávával). Ilyen 16:10-es panel kellene a HP-kba is!
-
ddekany
veterán
Kényelmes billentyűzet, ja... ezen a vidéken nem így néz ám ki az Enter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Fujitsu Amilo - Core 2 Duo T5500, 2GB RAM, 120GB HDD, Win 7 Pro
- Gyönyörű hófehér Lenovo Z-50 asztali notebook Lynx
- HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Laptop 13,3" i5-1135G7 16/1TB FHD SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest