Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
magyarorszagon nem kenyeszithetnek a gyarto szervizenek igenybevetelere, barmikor visszaviheted a vasarlas helyere az arut, a tovabbiakat az o kotelesseguk intezni.
tovabba sima bolti vasarlas helyett erdemes interneten rendelni szemelyes atvetellel es helyszini fizetessel, mert az internetes vasarlasoknal 3 nap helyett 7 napig, es indoklas (barmilyen kis hiba) helyett indoklas nelkul visszaviheted az arut.
en egy uj keszuleket barmilyen kis hiba miatt csereltetnek, mert kesobb jobb mar soha nem lesz, ellenben csak rosszabb lesz. szerintem ne legyel lusta.
-
Még próbáld meg a night mode alkalmazást. A tab saját fényerejét húzd fel és a progival próbáld csökkenteni.
Ha nem segít akkor szervíz.
Ha három napon belül vagy, illetve 8 napon belül webes vásárlás esetén akkor vidd vissza és kicserélik. -
forzamo
tag
Nekem nem villog pedig én a DisplayFilter -rel a minimális fényerőt még felezni is szoktam. (Éjszakai olvassásnál hasznos.) Szerintem szervizbe vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest