- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLacko77
csendes tag
válasz
Tejes Pite #1400 üzenetére
Azt miről lehet látni, hogy gyári garancia?
Én pénteken megkaptam az emag-tól a lefóliázott csomagot. Bontatlan dobozban természetesen ott van az ASUS garancialevél, de ezzel mit lehet kezdeni, ha nincs rajta a vásárlás időpontja?
Mellé kaptam a bolttól egy számlát és garancialevelet, amin ott van a 24 hónap garancia, ami úgy működik, hogy felhívod az emag-ot és kijönnek, elviszik a gépet, és várhatsz a javításra. Szerencsére ezt mind díjmentesen, de ez most akkor gyári garancia vagy bolti garancia?
Egyébként az emagnál nagyon segítőkészek és ellentétben más internetes boltokkal itt fel is veszik a telefont.
Nekem mondjuk elrontották a szállítást, mivel a szállítónak csak éppen az utánvétes árat nem adták meg, de egy kis telefonálgatással ez is megoldódott.
Mind az emag, mind a DPD futárszolgálat nagyon segítőkész volt.A készülék pedig nagyon tetszik. Eszméletlen nagy minőségi és sebességi ugrás volt az előző Ghoo 7000s tablethez képest.
Ami egy kicsit gyengébbnek tűnik így 2 nap használat után az a WIFI vevő. A ghoo tablettel kisétálhattam a kertbe is, ott is látta a wifi-t, ez pedig már 5-6 méterről, lakáson belül is a minimumon mutatja vagy éppen el is veszíti a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged