Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Én lassan több mint 1 hónapja nyúzom a gépet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sajnos a vásárláskor még nem nagyon volt vele kapcsolatban teszt, így mondhatni "látatlanba" vettem meg, ami nem egészen igaz, mert sikerült az MM-ben megfogdosni, illetve külföldi oldalakon némi infót szerezni róla.
Az OTG funkcióért (sokáig azt sem tudtam, mi az...) kicsit szomorú voltam, de örömmel olvasom, hogy - ha minden igaz - csak szoftver kérdése az egész.
Viszont a cikk kapcsán felmerült egy kérdés. A leírtakban szerepel, hogy gépre csatlakoztatva nem vesz fel áramot (ergo nem tölt). Nekem úgy dereng, idáig 2x töltöttem gépről, de valaki megerősíthetne ebbe a tapasztalatomban.
Amúgy tényleg egy nagyon jó kis gép. A 10 óra körüli üzemidő abszolút megállja a helyét. Használtam már filmezésre, navigálásra, zenére. Most épp olyan programot keresnék rá, amivel internetes rádiókat tudnék hallgatni (ClassFM, MR2, vagy bármi mást). Ha esetleg valaki tud, légyszíves ossza meg vele.Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest