- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Én lassan több mint 1 hónapja nyúzom a gépet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sajnos a vásárláskor még nem nagyon volt vele kapcsolatban teszt, így mondhatni "látatlanba" vettem meg, ami nem egészen igaz, mert sikerült az MM-ben megfogdosni, illetve külföldi oldalakon némi infót szerezni róla.
Az OTG funkcióért (sokáig azt sem tudtam, mi az...) kicsit szomorú voltam, de örömmel olvasom, hogy - ha minden igaz - csak szoftver kérdése az egész.
Viszont a cikk kapcsán felmerült egy kérdés. A leírtakban szerepel, hogy gépre csatlakoztatva nem vesz fel áramot (ergo nem tölt). Nekem úgy dereng, idáig 2x töltöttem gépről, de valaki megerősíthetne ebbe a tapasztalatomban.
Amúgy tényleg egy nagyon jó kis gép. A 10 óra körüli üzemidő abszolút megállja a helyét. Használtam már filmezésre, navigálásra, zenére. Most épp olyan programot keresnék rá, amivel internetes rádiókat tudnék hallgatni (ClassFM, MR2, vagy bármi mást). Ha esetleg valaki tud, légyszíves ossza meg vele.Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest