Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Én lassan több mint 1 hónapja nyúzom a gépet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sajnos a vásárláskor még nem nagyon volt vele kapcsolatban teszt, így mondhatni "látatlanba" vettem meg, ami nem egészen igaz, mert sikerült az MM-ben megfogdosni, illetve külföldi oldalakon némi infót szerezni róla.
Az OTG funkcióért (sokáig azt sem tudtam, mi az...) kicsit szomorú voltam, de örömmel olvasom, hogy - ha minden igaz - csak szoftver kérdése az egész.
Viszont a cikk kapcsán felmerült egy kérdés. A leírtakban szerepel, hogy gépre csatlakoztatva nem vesz fel áramot (ergo nem tölt). Nekem úgy dereng, idáig 2x töltöttem gépről, de valaki megerősíthetne ebbe a tapasztalatomban.
Amúgy tényleg egy nagyon jó kis gép. A 10 óra körüli üzemidő abszolút megállja a helyét. Használtam már filmezésre, navigálásra, zenére. Most épp olyan programot keresnék rá, amivel internetes rádiókat tudnék hallgatni (ClassFM, MR2, vagy bármi mást). Ha esetleg valaki tud, légyszíves ossza meg vele.Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest