Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
Mobilarena témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
qwertly #1405 üzenetére
Mint írtam, nekem emailben is gyári garanciát írtak. Most miattad felhívtam őket, és részletesen elmagyarázták, hogyan működik. Rendes, GYÁRI, MAGYARORSZÁGI ASUS GARANCIA van a gépre. Csak náluk úgy működik a garancia érvényesítése, hogy nekik kell visszaküldened a futárral. Neked mit mondtak?
patow Nem gyanúsan olcsó, hanem akciós, eredeti ára náluk is 50.000 Forint, mint mindenhol.
Szeretem amikor olyanok alkotnak véleményt, akik utána sem néznek az előzményeknek, tényeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest