Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz
rantotta
üzenetére
Nézzük, nagyon sok hálózattal kapcsolatos megoldás kellene. Ezek egyrésze otthoni, másrésze távoli netet igényel.
- általános internet böngészés - ha nem csak otthon, akkor az LTE verzió
- -youtube videók - ha csak otthon youtube-oztok elég a wifis, de routernek kell lennie
- képét lehet tükrözni a tv-re, vagy ezt csak a saját gyártmányú tablet (samsung) tudja? - kell egy microhdmi to vga vagy usb vagy hdmi csati -attól függően mi van a TV-n-, ezzel tudod összekötni, ill. ha a TV tudja a wifit, akkor nem kell kábel.
- skype- lehet rajta (kép is, hang is) ? - nem tudom, nem használom, de net kell hozzá.
- van egy Sony Hifi-nk (ez olyanokat tud, hogy DLNA, meg airplay -nem tudom
- MS Office dolgokat lehet rajta kezelni? Doc, xls file-ok, vagy pl. pdf? - playen vannak appok, amikkel lehet MsOffice alkalmazásokat kezelni.
- "okos" tok létezik hozzá (lehajotom >> alszik) - nem tudom, nekem egy sima Hama van.
- Hol lehet/érdemes ilyet Bp-n venni? - én az ExtremeDigitálnál vettem akciósan novemberben, LTE verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest