Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #33 üzenetére
én is mindig elfelejtem, hogy van azokon kívül is olyan ojjektum, amit notebooknak neveznek
ettől függetlenül nem azért nem hódít teret magának, mert nem szeretik a szabványt, hanem azért, mert drágák a mobil VGAk, mert mobilok. ráadásul júzer szinte kizárt, hogy cserélhetné, mivel szerves része a hűtésnek a VGA, így nehéz lenne megoldani a könnyű cserélhetőséget. ez plusz egy olyan drágasági faktor (szervíz ktg.), ami hátráltatja a dolgot. plusz szerintem az igény sincs meg, aki notebookot vesz, az javarészt azért is veszi, mert nem kell bajlódni a szerelésével, az alkatrészekkel: össze van rakva, ha jó a márka akkor szoftveresen is egy konzisztens valami. persze ettől még szép lenne, ha olcsón tudna az ember mondjuk egy dothanról meromra váltani, illetve pl. x600-ról hd2600-ra.
-
orbano
félisten
elég olcsójános megoldás, igazán ráintegrálhatták volna a fő NYÁK-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest