Új hozzászólás Aktív témák
- 

HunChris senior tag 
- 

HunChris senior tag Már másodjára vesszük észre, hogy a lezárt fedelű laptopnál valami miatt bejön a bios, és világít a kijelző!!! Tuti beég a kijelző előbb utóbb, gratulálok a mérnököknek...   
 Kerülőnek kihúzom a tápkábelt... nem kicsit vagyok mérges, próbálom kinyomozni mi okozza.  
- 

azbest félisten marha jó ár érték arányúak lehetnek ezek a vivobook prok. De van pár idiótaságuk. 
 A ram nem bőívíthető, forrasztott. Abban sem lennék biztos, hogy 2x16, lehet 4 ram chip van az alaplapon 1 csatornában.A hdmi -ről mindenütt azt látni, hogy tán hdmi 1.4-es. Hogy miért? Nincs ember, aki értené. Valsz régebbi, olcsóbb chipsetes alaplapja van. A dellnél is sok kisebb kategóriás gép van lebutítva így a chipset miatt. De legalább az intel procis változatnál thunderbolt a type-c csati. A kétszer olyan gyors ryzen változatoknál csak sima usb a csati. Nem lehet 4k 60Hz képet kihozni belőle. Csak a saját képernyőjén lehet nagy felbontás. 
- 

Attila_Bp csendes tag Sziasztok! Már egy ideje szemezek ezzel a lehetőséggel, de valahogy nem győznek meg a tapasztalatok. Én kisebb videoanyagok összerakásához is használnám (DaVinci) ahol azért elszöszölget az ember órákat, szóval nekem fontos lenne színhelyesség, meg azért a gyorsaság sem ártana. Almára váltani nincs kedvem pedig most valahogy nagyon annak áll a zászló. Szerintetek melyik a legkorrektebb magyar ASUS forgalmazó ebben a szegmensben? 
- 

bteebi veterán Azt nem tudom, hogy Pro-e, de a 14 vagy 15"-os verziójával én is szemeztem. Szép, jól felszerelt gép jó hardverrel, kb. 500 ezerért. De talán pont a legnagyobb előnye miatt nem merném megvenni (OLED). Tutira beégetném relatíve gyorsan. Sokat excelezek, a tálcát meg nem szeretem rejteni. Pedig amúgy kb. tökéletes lenne nekem (az árát leszámítva persze  ). ).
- 

kalmin csendes tag válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetéreHa nagy, akkor ennek tökéletes kistestvére a pro 14x oled 
- 

GSP aktív tag Jó kis gépnek tűnik. 
- 

válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetéreÉn is maradtam a 10-nél, a 11 hiába támogatott Clevo részről... meg se próbálom, majd 1x talán... vagy majd ha kiforr vagy Win11.  
 Win 7 is volt ami bejött anno, de 8-t kihagytam és 8.1 volt amit használtam és már az is jobb volt, mint a sima 8.
- 

Galopp tag Ja. A matrica ferde, de majd lekaparom... 
 Ugyanakkor a "A csatlakozókkal nem bánt szűkmarkúan az ASUS" kijelentéssel vitatkoznék... Már ha lenne értelme.
- 

Miért nem Windows 11-el jön, mert úgyis lehet rá frissíteni de hát az is 1 óra kb. 
- 

kakuk.tamas addikt Wombath, nem cseszte az ocd-det a ferde Inteles matrica?  Kapásból megakadt rajta a szemem. Kapásból megakadt rajta a szemem.A gép meg tetszik, csak nekem már nagy…   
- 

Ezzel kapcsolatban van tapasztalatom, ha már stúduófelhasználás. Bár nem szorosan a laptop hibája de mi ASUS Vivobook-ot is használunk rendezvényhangosításnál digitális keverőhöz. Sajnos a Windows OS főleg a 10 és a 11 folyton eldobja a kapcsolatot a SoundCraft keverővel. A windows 7 ritkán, de az is eldobja mondjuk 1-2 óránként. Ilyenkor Android telefonnal keverünk... Az nem szakad. A keverőhöz külön rejtett WIFI-t használunk külön routerrel... Próbáltunk MAC-et is az nem szakad! Szóval jó lenne ha valóban sikerülne egy jó hardvert egy jó szoftverrel ötvözni... ezen a windows-os frontos is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
).