- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
Oké hogy te otthon az asztalodon nem a monitorod hátulját nézegeted de van a világon egy csomó olyan helyzet, irodák, pultok, üzletek, stb, stb ahol az emberek meg pont mindig a hátulját látják egy monitornak az asztal másik oldalán ülve. Ott talán nem mindegy milyen ocsmány egy monitor hátulja. Legalábbis egy igényes helyen. Nem egy metró alagút melletti koszos kici kínai üzle helységről beszélek ..
-
RozogA87
tag
Hááát nem teccik! Legalább ha 22/24 karátos lenne...akkor még talán kéne is.
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
madgie
titán
A nevedre reflektálva: akkor minek ilyen?
Egyébként egy irodában ha bejön valaki, sokszor a monitor hátát látja. Nekem persze mindegy, sőt, el tudok képzelni olyan épületbelsőt, amihez illik ez a mintás arany, csak a szokásos, prosztó olcsó viccet sütöttem el, sokadmagammal
Egyébként arany iPad-em van otthon
-
minek?:S
őstag
Hát nemtudom hogy vagy vele, de én kb azon kívül amikor összekötöttem a monitort a gépemmel(meg persze néha portörlés miatt, 2 havonta) nem szoktam nézegetni a monitorom hátulját, a fal meg nem fogja nekem mondogatni és még csak tükröt sem teszek mögé, hogy láthassam. Elölről viszont - a képek alapján - kifejezetten szép szvsz, az más, hogy ettől függetlenül is maradnék esetleg egy fekete alapszínnél.
Üdv.:M.
-
FerQleS
csendes tag
A kommentelők derékhada itt mindig úgy alkot véleményt, mintha neki kötelező lenne megvenni az adott terméket! Pedig nem kötelező ám, viszont akinek tetszik, az örülni fog, hogy ilyenből is tud választani.
Szerintem dícséretes, hogy van gyártó, aki túl mer lépni a fekete műanyag, és a piros gémer dizájnon, és rendszeresen valami újat alkot.
Egyébként szerintem szép lett. Nekem nem kéne, de attól még szép, és biztosan lesz rá igény is. -
Bird
addikt
Árány ez testvírem.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kisbalázs
tag
Párducmintás legyen a következő! Esetleg zebra/tigris.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
minek?:S
őstag
Én osztálytársam S7Edgét láttam arany színben.. neki pl tetszett(nem, nem sukárságból vette), én biztos nem venném meg aranyban, de annyira nem volt ronda. Abban viszont biztos lehetsz, hogy az itt lévő "sukár" kommentek nagy része divatból lett leírva, ami ezen a monitoron van arany az nem sok, hanem egy szép visszafogott kis szín.. a szép persze szubjektív és még én se venném meg, de ez semmiféleképpen sem sukár.
Üdv.:M.
-
persil
nagyúr
válasz Skynet258 #19 üzenetére
"Ez a nem rikító arany szín szerintem elegáns, csak az emberek már csak divatból is fikázzák"
Nem rég volt nálam egy galaxy s6 edge+ gold platinum színben, és képekről először én is azt mondtam, amit most te. Nem rikítő ez, sőt, egész elegáns.
Aztán kézbe vettem. Kár volt. Okádék, borzasztóan giccses és képek alapján pont ugyanilyen, mint ez a monitor.Biztos van az a környezet, ahol jól mutat, de nem fogja minden második ember berakni a nappalijába.
És hidd el, hogy ha bármikor, bármi szar/csúnya a nagy többség szerint, akkor valaki mindig előjön azzal, hogy "csak divatból fikázod". 10-ből 9-en nem divatból szoktak fikázni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pengwin
addikt
VA panel, PWM mentes, FreeSyncvan ... ha utánam dobnák, azért nem térnék ki előle, pedig nincs VESA-csatlakozás és nekem túlságosan is ki van pimpelve,
Üdv, pengwin
-
D.Va
senior tag
válasz Skynet258 #19 üzenetére
Abszolut egyetértek! Ez nem giccs kategória, egy elég szépre sikerült dizájn. Egy elegáns letisztult üzletben, egy igényes irodában sokkal jobban nézne ki egy ilyen monitor az asztalon mint egy egyszerű fekete tégla... Ráadásul az ügyfelek az asztal másik oldalán a monitor hátulját látják... Nyilván egy kuplárájos asztalon tök mindegy, de egy igényes helyen jól mutatna ez...
-
Skynet258
veterán
Szerintem nem néz ki rosszul, bizonyos környezetben simán jól mutat. Csak lett ez a sztereotípia, hogyha valami arany akkor sukár. Meg arany színek között is van difi. A Galaxy S7 arany színe, na az nekem is meredek, de mondjuk egy 2017-es J3/J5 árnyalat már egész okés, és mindkettőt arany színnek hívja a Samsung.
Ez a nem rikító arany szín szerintem elegáns, csak az emberek már csak divatból is fikázzák, nehogy az legyen, hogy "hé neked ez tetszik? Biztos te is tesóka vagy..."
-
rottenbull
senior tag
Nem rossz.
-
snecy20
nagyúr
Szerintem nem néz ki olyan rosszul. De lesz felára ennek a színnek, az is biztos.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Lacok
őstag
Nekem ez jutott rögtön az eszembe a monitorról [link]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
twollah1976
őstag
Jáj de sukár!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Soybex
őstag
De rusnya vagy szépségem
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
TBMC
addikt
ocsmány
-
mepet
addikt
Egy új hardver kategória: női monitor.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem nem kellene, de örvendetes, hogy van már ilyen alternatíva is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
forgonati
őstag
Nagyon raj. Eddig nem tudtam mi az amire igazán vágyok...
Keelah Se'lai!
-
Tyrel
őstag
Szerintem az első 30-40 raklap mehet is rögtön Dubai-ba...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
moleculez
veterán
Van olyan iroda/környezet biztos, ahol jól mutat. De nem nálam.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
zolee5016
őstag
aran tezsvíreinknek való
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Snip3r_HUN
addikt
Hiányzott, mint egy falat kenyér...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
atus72
őstag
Hiánypótló...
-
picur10
aktív tag
Nem tudom eldönteni, hogy nőknek való, vagy Győzikének és rokonságának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Dell P2412Hb FullHD monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest