Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Még ezek után is fenntartom azt az állításomat, miszerint: "Remélem érzed a különbséget egy telekommunikációs szabadalom megalkotása és egy téglalap szabadalmaztatása között? Míg előbbi dollármilliókba/milliárdokba kerül és sok éves fejlesztéssel abszolválható, utóbbit azért nem olyan nagy dolog "kitalálni"! (persze ha egyáltalán ők találták ki)".
Mert szerintem a formavilág is fontos dolog, de én valahogy férfiként inkább a hardvert nézem, és annak tudását! (Az iphon is jó lenne, csakhát a rendszer ami rajta van, kicsit túl korlátolt) A stílus is fontos, de nem a legfontosabb a világon! A divathóbortok pedig nem igazán hatnak meg! Dehát izlések és pofonok!
U.i.: Hazudni nem szokásom! Van hogy tévedek, de tudatosan nem hazudok, főleg mivel semmi előnnyel nem jár számomra! Nem leszek sem több sem kevesebb attól, ha megnyerek itt egy szócsatát!
-
sirály12
őstag
Bár igaz magát a szabadalmat nem olvastam végig agolul, de án ebből kiindulva írtam amit írtam: "melynek 25 szabadalma gyakorlatilag teljes mértékben lefedi a ma használt okostelefonok felhasználói felületének összes fontos elemét, ugyanis a 8,223,134-es szabadalomban szerepel az e-mailtől a kamerán át a multi-touchig minden, amivel egy felhasználó szembetalálja magát egy ilyen készüléknél. "
Szerintem ez etikátlan!
-
sirály12
őstag
Ezt olvastad már? Ha igen, talán rémlik, hogy amit itt levédett évek óta használjuk, és más cégek munkája van benne! Ebből semmit sem az apple talált ki! Akkor miért is védte le, ha nem a szabadalmi trollkodás miatt? És ezt a bagást véded?
Tetszik ez a rendszer, csak nehogy levédjék a kereket, mert mehetsz gyalog mindenhová, vagy a levegőt, mert akkor fizethetsz minden lélegzetvétel után! -
sirály12
őstag
Nagyszerû. Az almának nincsenek szabadalmai, tehát nem baszogat senkit a mobilpiacon.
De vannak szabadalmai, pl.:
- fekete téglalap
- fekete téglalap kijelzővel
- fekete téglalap kijelzővel és 1 gombbal
- csomagolás
más most nem jut eszembe! Van egyáltalán?Remélem érzed a különbséget egy telekommunikációs szabadalom megalkotása és egy téglalap szabadalmaztatása között? Míg előbbi dollármilliókba/milliárdokba kerül és sok éves fejlesztéssel abszolválható, utóbbit azért nem olyan nagy dolog "kitalálni"! (persze ha egyáltalán ők találták ki)
Az amerikai szabadalmi rendszer nem normális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest