Hirdetés
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Engem sem zavart volna az üzemidő, inkább átlagos volt, mint fos - ahogy korábban írtam.
Nagyon is szerettem volna és szerettem volna iOS-en maradni, de egyszerűen a böngészőben és sok helyen nem tudtam normálisan beállítani a betűméretet, vagy túl kicsi volt vagy túl nagy, illetve zavart, hogy a billentyűzet méretén sem tudok változtatni, csak nagyított módban, de akkor az egész kijelző nagyon csúnya lett. Szóval ezért ment, valószínűleg egy Plus modell kényelmesebb lenne ebből a szempontból. Asszony 11 Pro-ján szintén ugyan ez a bajom - ugye ugyanez a méret. -
telefon6310
tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Érdekes ez az üzemidő téma, nálam is. Normál használat mellett teljesen kielégítő. Soha nem volt még nap, hogy 100%-ot elhasználtam volna, pedig nyomkodom rendesen. Általában az 5-6 órás kijelzőidő megvan (100% töltöttség tekintetében).
Viszont a múltkor például voltam túrázni, kicsit többször elő kellett venni a GPS-t, Kéktúra appot, aztán csak azt vettem észre, hogy potyognak a százalékok, de nagyon. Szóval erősen használatfüggő.
De visszatérve a véleményedre: én is hasonlóképpen vélekedek, kielégítő az üzemidő. Persze, mindig lehetne jobb, de ez van.
Nekem 1 év és 2 hónapos a telefon, a napokban ugrott le 98-ról 96-ra az akkuállapot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest