- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Engem sem zavart volna az üzemidő, inkább átlagos volt, mint fos - ahogy korábban írtam.
Nagyon is szerettem volna és szerettem volna iOS-en maradni, de egyszerűen a böngészőben és sok helyen nem tudtam normálisan beállítani a betűméretet, vagy túl kicsi volt vagy túl nagy, illetve zavart, hogy a billentyűzet méretén sem tudok változtatni, csak nagyított módban, de akkor az egész kijelző nagyon csúnya lett. Szóval ezért ment, valószínűleg egy Plus modell kényelmesebb lenne ebből a szempontból. Asszony 11 Pro-ján szintén ugyan ez a bajom - ugye ugyanez a méret. -
telefon6310
tag
válasz
PACSA75 #7985 üzenetére
Érdekes ez az üzemidő téma, nálam is. Normál használat mellett teljesen kielégítő. Soha nem volt még nap, hogy 100%-ot elhasználtam volna, pedig nyomkodom rendesen. Általában az 5-6 órás kijelzőidő megvan (100% töltöttség tekintetében).
Viszont a múltkor például voltam túrázni, kicsit többször elő kellett venni a GPS-t, Kéktúra appot, aztán csak azt vettem észre, hogy potyognak a százalékok, de nagyon. Szóval erősen használatfüggő.
De visszatérve a véleményedre: én is hasonlóképpen vélekedek, kielégítő az üzemidő. Persze, mindig lehetne jobb, de ez van.
Nekem 1 év és 2 hónapos a telefon, a napokban ugrott le 98-ról 96-ra az akkuállapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest