Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Én most visszaàllítottam, és nem történt semmi reboot utàn Viccet félretéve érdekes hiba, és mint tudjuk az Apple-nek érdeke minden ilyet szinte azonnal javítani, mert hatalmas arcvesztés lenne a következménye. Bár nem értem hogy az ellentàborban a gyàrtónak ez miért nem érdeke?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz aprokaroka87 #533 üzenetére
Unix rendszereknél az a 0 érték, onnan szàmoljàk màsodpercben az időt. Ez valsmiért nem tetszett a 8.X-es IOS-nek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Freiherr #500 üzenetére
Gondolom ha sokan kérik, majd belekerül, de amíg 10-7 ember elfogadja amit kap, és az esetleges hibàkat, amik előfordulnak nem veszi tudomàsul, addig nem fog ez vàltozni. Apropó, neked miért baj a témàzhatósàg hiànya?
-
Wesder
félisten
válasz aprokaroka87 #499 üzenetére
Miért perelnék? Ki az a hülye, aki levédet egy funkciót?
-
Wesder
félisten
Azért mégis àtvesznek dolgokat a driodból. Mondjuk màsbók nem igen tudnak Perszw ez oda-vissza megy és nincs új a nap alatt
Nem azt mondom hogy az utolsó pixelig bàrmit témàzhass, de mondjuk 3 alap téma nem lenne rossz szerintem, és IOS userek szerint sem gondolom.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz yoshimitsu81 #467 üzenetére
A felsorot "hibàk" még Android user-ként is azt mondom hogy nevetségesek. 1.) A BT màr pàr éve semmi màsra nem jó, csak hogy eszközöket csatlakoztass a telefonodhoz. Fàjlküldésre màr réges rég elavult. A 2000-es évek elején még jó volt a 3MB zenék korszakàban.
2.) A micro usb lehet hogy elterjedt de sokkal könnyebben tönkre is megy, mint a lightning. Jöhetne màr az USB-C lehet majd az Apple is vàlt rà ha elterjed. 3.) Az ilyen nettó hülyeségeket, meg nem kellene hangoztatni, mert màr mint mondtam mindkét tàbornak holt unalmas és csak magadat minősíted le vele.Kérdésem a topic többi olvasójàhoz: A gyàri bill lecserélése mikor került be a rendszerbe mint lehetőség? Az IOS10-ben elvileg majd el lehet rejteni a nem kívántos appok ikonjàt a képernyőről. Màs újítàsról hallot valaki?
-
Wesder
félisten
válasz B-L-A-C-K #424 üzenetére
Félreértesz, igen egyszerűbb, ezt nem vitatom és igazad is van. Azért kérdeztem, mert ugye akit zavar, mint pl r3dsnake forumtàrs, annak a bekapcs gomb nem-e alternatíva. Én is befejezem, túltàrgyaltuk/kitàrgyaltuk
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Biggeszkij #419 üzenetére
De 300-350ppi-nél szerintem nincs is nagyobbra szükség, csak az akkut meg a többi cuccot terheli feleslegesen.
B-L-A-C-K
Oké hogy kényelmi szempont, meg biztos jó. Egy 6/6s esetében nem lehetséges a bekapcsgombot megnyomni, ha asztalon van? (Nem tudom hol helyezkedik el pontosan) Nem kötekszem mert elfogadom az érvedet, meg megértem az àllàspontod. Az én telómon oldalt van (Leagoo fujj kacatdroid ) és asztalon is be tudom nyomni a bekapcs gombot hogy megnézzem mi jött ha villog a LED.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nem is értem ezt a felvetést. A vàllalatoknak mi csak perselyek vagyunk. Némelyikből több, màsikból kevesebb pénz jut a zsebükbe. Akkor lenne igaz az àllítàs ha a 32 és 64 is ugyan annyi lenne, vagy az előàllítàsi költséggel lenne dràgàbb a nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
De minek vennél 64-et ha 32-vel is beéred? Igaz ilyenkor az szív akinek a 64-es kell.
Zebede
Nem úgy oké hogy rendben van, hanem értem mit akarsz mondani. Ott is pofàtlsnsàg, mint minden gyàrtónàl.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nem tudom miért vagytok úgy oda ettől a HUB-tól. Szép és jó hogy egy appban mutat minden értesítést (üzenetet) de szàmomra ez inkàbb zavaró mint hasznos. A keyboad sem tűnik nagy dobàsnak de javítsatok ki ha tévedek.
Catroot
Én QHD-t akarok 3.5"-on
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Az én hsz-om miért lett törölve?
-
Wesder
félisten
válasz B-L-A-C-K #166 üzenetére
Forgasd ki nyugodtan a mondatomat, nem ezt mondtam. Ugye abban a 8 óràban nem mindig aktív a kijelző, és energiatakarékosban volt àllítàsod szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Sir Riccio #149 üzenetére
Egybe vedd meg hisz "Magyarország jobban teljesít"
-
-
Wesder
félisten
NE ETESSÉTEK A TROLLOKAT PLS
A teló egyébként nem lett rossz, de a 4" sajnos nekem màr kicsi + nem esne jól ennyit kiadni egy mobil eszközért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest