- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz bodorjanos #15105 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Engem a tömbszerűség, az ökoszisztéma és a minőség fogott meg, nálam a kis kijelző pont hogy hátrány, de mivel ár/érték arányban ez a legjobb, így gondoltam megpróbálom. Kezdetben a SE 2020volt a cél, de aztán rájöttem hogy egy darabig még azt nem engedhetem meg magamnak, ez meg talán hoz egy viszonylag gyors iPhone élményt.
Ha választhatnék kicsit magasabb árkategóriában akkor 7 vagy 8 plust vennék, nekem az a méret tökéletes, de szép állapotban elég vaskos áruk van még mindig..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Gondolkozom egy ilyen készüléken. Valaki játszik rajta esetleg CSR2-vel? Minimum 32 GB-os modellen gondolkozok. Érdemes egyáltalán egy ilyenben gondolkozni mostanában? Nyilván használtan venném. A játékon kívül kis fényképezés, sok netezés, sn, általános használat igazából egy egyetemi hallgatónak. Kicsit hezitálok, 3GS óta nem volt iPhone-om, de valahogy egyre inkább oda jutok hogy meg kéne próbálnom megint. Köszönöm.
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest