Új hozzászólás Aktív témák

• den89

tag

hallerlaller: szerintem is típus, illetve android verzió függő, ahogy írták itt többen. Nem akartam ezzel vitát generálni. Viszont nálam így volt. Egyébként Sony Xperia T1-em volt, amire már vagy 1,5 éve nem jött ki frissítés. Lehet az újabbakon már így van, ahogy te mondod. :) Az a vicc, hogy 2012 őszén jelent meg a telefon és 2014 elején jött ki rá az utolsó frissítés (magyarul másfél évig kapott update-t). Pedig nem volt egy olcsó és sz.r telefon. 2013 elején vettem 130-140 ezer Ft-ért, tehát ha úgy vesszük 1 évig kaptam rá frissítést. Gondolom a csúcskategóriás androidok tovább kapnak, de én ennél többet nem költök telefonra, feleslegesnek érzem. Legalábbis számomra ez a 140-150 ezer Ft a lélektani határ. Bezzeg az app-ok orrba-szájba akartak volna frissülni, nagyon irritáló ez az androidban.

bluemirage: pontosan, a 4.3-as JB volt a telefonomon, az volt rá az utolsó frissítés. Az iTunes alternatíva ötletet köszönöm, utánanézek. Lejátszót tettem rá másikat, ahogy említettem, a VLC-vel nem volt jó a hang, bár legalább megpróbálta lejátszani. Viszont lentebb ajánlottak másikat (köszi Tibee86), megnézem majd.

AndrewBlase: m4r formátumnak kell lennie a csengőhangnak, hogy felismerje. Én egyelőre olyan módszerrel tettem rá, hogy egy vágóprogrammal megvágtam fél percesre a számot, elmentettem wav-ba, online felületen átalakítottam a szükséges formátumba, majd iTunes. Elég hosszadalmas, de ez van. Megcsináltam 4-5 mp3-mal ezt, aztán elvagyok vele jó ideig, nem szoktam gyakran váltogatni a csengőhangot.

Új hozzászólás Aktív témák