Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
Noukoum
üzenetére
Én mondjuk nem feltétlenül értem, miért fontos, hogy 4-5 app egymás mellett fusson párhuzamosan, de lehet én vagyok maradi (2-3 még ok, a Books, a Safari és az Apollo reddit appja nálam is egymás mellett szokott futni, de ennyivel még megbírkózik a teló). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem rakhattak volna bele több ramot ennyi pénzért (sőt, az X-be mehetett volna 4 GB, ebbe meg 3), csak én speciel nem valószínű, hogy kihasználnám, bár másnak (pl. aki droidról jött) lehet ez is fontos szempont.
Szóval a mondandóm lényege annyi akart lenni, hogy aki nem szokta meg, hogy 4-5 vagy több app között váltogat időveszteség nélkül, annak elég lehet az i8 a maga szerény specifikációival

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi