- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
Fradipuma #3896 üzenetére
Használattól függ, plusz, hogy milyen töltővel töltöd, hagyod-e lemerülni, mindig rajt felejted a töltőn egész éjjelre stb. Itt lentebb nemrégiben volt erről szó. Más is jelezte már, hogy ilyen mértékű a degradációja az aksijának. Mintha azt írták volna, hogy 80 alatt gariban cserélik, de ebben nem vagyok biztos
-
SeatZola
őstag
válasz
Fradipuma #2427 üzenetére
Nekem a vadi új S5 két tegnap reggel 5.20- mostanig ugyanilyen felhasználás mellett most van 43%-os. Én lefekvéskor kikapcsolom és felkeléskor felveszem. Így nekem lazán megy 3 napot, de persze most még többet nyomkodom, állítgatom. Nekem olyan 3-4 nap lesz az üzemidő. Bár jövő héten ha összejön akkor cserélem S6-ra.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Fradipuma #2385 üzenetére
Szerintem ne erőltesd az órára a fóliát.
Személyes tapasztalat, hogy a nagyon drága fennmarad, viszont ocsmány lesz tőle az óra, az olcsóbb pedig egyszerűen alul-felül feljön.
Emellett valamit ront az érintésérzékenységen is, az app-bezárás animáció nem mindig működött.Nekem S5 pár nap múlva lesz épp egy éves, egy karc van rajta, de azt is csak akkor látni, ha ki van kapcsolva az óra (ami AOD miatt nemigen fordul elő), pedig nem dísznek van.
-
dns86
tag
válasz
Fradipuma #2276 üzenetére
Nekem az XS Max óta mindegyik iPhone-omhoz volt egy ilyen tokom. Miután nagyon poros környezetben dolgozom nem szeretném megkarcolni a kamerát. Egyetlen hátránya a toknak hogy a lightning csatlakozó felett egy nagyon vékony müanyag van így ha sokszor veszed le, teszed fel könnyen eltörik. Illetve megszokást igényel hogy el kell húzni a kis ablakot ha fényképezni akarsz.
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
Fradipuma #2236 üzenetére
Szia, ha jól emlékszem 2 év használat alatt 2 fóliát használtam el, nagyon szeretem, nem törik mint az üvegfólia, szerintem kényelmesebb is használat alatt, ha erősen neki ütöd valaminek, kicsit benyomódhat, de a kijelzőm karcmentes. (Ráadásul galaxy s9+ al használom (még
), lekerekített az oldala, mégsem jön fel mint sok fólia) Amikor frissen ráteszik 1-2 óráig (nem emlékszem pontosan) foltosnak fog tűnni, de nem kell megijedni, teljesen kitisztul. 1 próbát szerintem mindenképpen megér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest