- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #332 üzenetére
Azért erősen embere válogatja, hogy kinek mekkora érvágás a Flash hiánya.
Számomra egyetlen helyen hiányozna, de azt inkább amúgy is laptoppal végzem: a Unicredit Spectranet rendszerében Flash-alapú a bejelentkező ablak, és utaláskor a címzett bankszámlaszám. Hogy miért ezzel oldották meg JS helyett, rejtély.
Sehol máshol nem hiányzik - FlashBlockom van, és nem szoktam a Playre kattintani.
-
Látom Neked nem sikerült megértened a lényeget...
Végülis köztudott, hogy az értő olvasás nagyon visszaesett mostanábanTalán szerinted az a matematika oktatás helyes módszertana, ami jelenleg megy? Hogy az előadó felhányja a táblára a képleteket/bizonyításokat, megveheted a hasonlóan száraz jegyzetet, aztán nesze, add vissza ugyanezt, nameg használd a gyakorlatban is?
Persze jó ez, jól kiszűri az embereket, nem azt mondom.
De lehet, hogy van jobb alternatíva is, kicsit nyitottabbnak kéne lenni. -
Tudom én is, nem azért mondom, de mégis elgondolkodtató. Többek között a push notifications nem determinisztikus rendszer, nincs garancia az üzenetek megérkezésére, ahogy azt az Apple illetékese már a legelső keynote-on mondta.
A TC1000-es példával én is vitába szálltam az illetékes topikban.
-
Azért ez LOL, hogy a Zynga-féle tömegtermelt tamagotchik jobbak lennének az App Store-os játékoknál. Wow, ez azért üt. Sokan panaszkodnak, hogy miért van olyan sok iPhone játékos teszt, de azért elolvashatnál párat, hogy képbe kerülj.
Egyébként úgy tűnik, hogy a Te fejedben is az a fals kép él, hogy a Flash-játékok a fán teremnek, az egy globális, bárkinek ingyen elérhető erőforrás.
Egy nagy frászt! Azokat is emberek fejlesztik. Ha azt akarják, hogy iPhone-osok is játszanak vele, sőt megvegyék a játékokat, ami a böngészőalapon egy kicsit körülményesebb, akkor portolják őket erre a platformra is. Például az ArmorGames is csinál ilyet.
Sőt az említett cég még jobban kivesézi az iPhone-os verziót, hogy az ingyenes Flashes móka helyett inkább megvegyék a programot a Store-ból a népek.
Apropó, képzeld, a Zynga is fejleszt iPhone-ra. A pókerjátékuk előbb volt a Store-ban, mint Flashben
-
válasz
talamasca #235 üzenetére
Az olvasás élményét nem akarom elvenni tőled, úgyhogy idézek az apple.com-ról:
"iPad Camera Connection Kit
The Camera Connection Kit gives you two ways to import photos and videos from a digital camera. The Camera Connector lets you import your photos and videos to iPad using the camera’s USB cable. Or you can use the SD Card Reader to import photos and videos directly from the camera’s SD card."Egyben ez azt is jelenti, hogy USB Host módra is képes.
Azért az nem gyakori manapság. Csak lenne nyíltabb... -
Kapacitív panel, úgyhogy gondolom a Pogo Sketch működik rajta
-
Nem szabad általánosítani egyik irányba se - két TFT között is brutális különbségek vannak. Pl. egy E90, E51 külső kijelző sokkal jobb, mint az 5800 okádék képernyője.
Az AMOLED vs. napfényből egyetlen videó volt, amikor a Jetből semmi nem látszik - de az már akkor is kiderült, hogy Layer 8 hiba, az idióta videókészítő elnézte, és nem a háttérvilágítást húzta 100%-ra, hanem csak a kontrasztot húzogatta.
Húzogathatott volna mást videókészítés helyett.
-
-
Egyetértek. Nekem a lapozgatós, vigyázok-nehogy-meggyűrődjön könyvélmény egyáltalán nem hiányzik. Nomeg a súly, méret és tartósság se mindegy.
Az egyetlen előnye a papírnak az e-tintás olvasókhoz képest a gyors navigálás - oda ugrasz pontosan, ahova akarsz, triviálisan egyszerűen. De ez csak szakkönyveknél kell, lineárisan olvasott regényeknél még ez se számít.
-
Senkinek se tűnt fel eddig, hogy a mi SIM-kártyáinkat nem tudjuk beletenni?
Tegnap senki se válaszolt rá, de az Engadgeten végre elmondták, mi az a micro SIM. Ilyenről nálunk egyetlen szolgáltatónál se hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest