Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én először a Bluestack-szel próbálkoztam. Sima Android image, SDK nálam is kiesett. Ennek meg egyszerű Windowsos telepítője van. És bár a Draw Something (igazából ez volt az alap motiváció) nagyon szépen ment rajta, komolyabb programok (pl. Real racing 3) már nem mentek, mert még valami 2.x-es Androidot emulált, meg nem talált magának elegendő helyet sem.
Aztán kipróbáltam a Genymotiont, ami nagyságrendekkel jobb cucc, az gyakorlatilag egy VirtualBoxba telepített rendszer, de teljesen kényelmes telepítője van. FullHD-ben is megy, többféle mobil/tablet hardvere közül is lehet választani. Play nincs rajta, de rá tudtam bűvészkedni (korábbi image-ekben pedig alapból benne volt). Még a RR3-mal is tudtam vele játszani. (itt ez volt inkább a hajtóerő), igaz, egy idő után valamiért már nem indult el.
Az Andy-t és a YouWave-et nem próbáltam, de lehet, hogy meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest