- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Lehet, hogy érzékeny 3D gyorsítóra? A köztársaságiak csak fehér bábuk, jómagamon is csak a ruha OK, és az ajtók helyén is csupán nagy fehérség van.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DiamondBack #21 üzenetére
Szerintem a Mali 400 a gond.
-
DiamondBack
senior tag
Van ennek valami gépigénye? Valamiért nem kompatibilis a tabletommal (alcatel p320x pop8)
-
katt777
félisten
Nálam indítás után villogott kicsit a kép valamiféle fekete alapon kék felirattal (elolvasni nem volt időm), aztán leállt. Teló Smartphone 6500
krystman: Ezek telón is használhatóak.
-
hhx
tag
A KotOR 1-nél a horizontálisan fix nézet (se fel, se le nem mozdult) szerintem simán játszható iPad-en. PC-n nekem furcsa volt anno, hogy az egeret csak jobbra és balra kellett húzni, de a 2. részben ezt "orvosolták", bár ott már az Obsidian volt a fejlesztő.
Én FPS-t nem tudnék táblán játszani, ezt viszont simán megszoktam. Én sem ma kezdtem, és nagy rajongója vagyok a Bioware munkásságának egyébként.
-
krystman
őstag
Nem tudom, hogy vane egyáltalán értelme az ilyen portokra! Kipróbáltam én is, de nagyon nem jó az irányítása droidon, nagyon érezhető rajta, hogy PC platform az egész, akárhogy próbálják megoldani az irányítást. Meg grafikailag is már sokkal jobbak vannak droidon mint ez. Az efféle játékok szerintem nem igazán játszhatóak telókon meg tabon sem. Ehez egér bill kell, és PC, amire meg lett írva.
-
br.rak
őstag
Eléggé bugos még több ember beszámolója alapján, a reddit-es fórumon vannak róla tapasztalatok
http://www.reddit.com/r/kotor/comments/2q4g38/kotor_now_available_on_android/ -
Šolaire
veterán
Mindkét rész zseniális,elég jó magyarítás van hozzájuk. Maradok a pc-s válltozat mellett mert alsó hangon 4-szer kell végigtolni:jó-rossz,nő-férfi. kb 200 óra
-
Szatyor95
senior tag
Örök kedvenceim között van ez a játék.
jobb időkben majd lehet megveszem droidra is.
-
exec79
tag
amikor a bioware tudott még játékot csinálni, és nem abból állt a játékidő 70%-a hogy szedj össze minden térképen 70db bizbaszt (dragon age 3) .
-
Polllen
félisten
Azt sem tudtam, hogy van ios-re...
Meg is lesem & lehet akkor nem pc-n játszom újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest