Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
már nem csak telón... [link]
-
Gondwana
addikt
Gyönyörű az a pöttyös terítő! Én ilyent akarok!
Mindenféle emulátorokat már láttunk, ez mitől más?
akik szerint torzul a kép a Dián, fényképbolttal vagy valami hasonlóval torzítsák vissza 4:3-ra és meglátják, mit is hívnak ábrándozógeometriában perspektívának -
xxxbence
csendes tag
hogy nez ez ki? ikonokat tologatok eleget pc-n... skynet-el vigyazzunk, mar a telefonalasi szokasainkrol is mindent tudni fognak...
-
törölt tag
nem rossz! ennek már legalább elég nagy felbontású a kijelzője a dologhoz. a sima Touch qvga kijelzőjére még nem fért ki rendesen az android

-
Morden24
nagyúr
Nekem tűnik csak úgy, hogy valami errata van a felbontással, tehát mintha össze lenne nyomva a kép a Dián?
Bár személy szerint eszemben sincsen a Diamondomra Androidot rakni, most nézelődtem az xda-n, de még nem találtam meg, hogy mi a szitu, igaz rohadt sok komment van az Androidos topikban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Progressive, Breakbeat & Nightlife topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. Dobozos, 1 tulaj, karcmentes! GYÁRI FÜGGETLEN! CSAK 149.990 Ft
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 12 pro 256g Független
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest