Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na 2 gyors videó csak nektek:
Android feloldása1
Android feloldása2(#352) petipetya: Ha lány, akkor bocsi.
De elég fiús feje van. 
-
TRob1
veterán
Gondolom te szigorúan, fokra pontosan függőlegesen tartod a telefonod általában...
Mert ha nem, már rögtön magad felé "húzod" a kioldót, magyarán a telefon alsó részének az irányába (most én is átállítottam ilyenre az enyém, az se rossz) 
Persze gondolom csak poénnak szántad (legalábbis remélem
).(#343) spiritex: Na pont erről van szó. Ha már én "nem vagyok okos", akkor legalább a "társam" legyen az, nem?

-
TRob1
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Az se menne, az is érintős. Nokia 3210-et ajánlanám.

Azt még azért illik hozzátennem, hogy nincs lapátkezem, de tényleg kényelmesen tudom feloldani a lockscreent, és felvenni vagy elutasítani a hívásokat (és tényleg jobban tetszik ez a megoldás, mint ha csak 1-1 "gomb" lenne, ugyanis így kizárt, hogy az ellenkezőjét csináljam véletlenül..

-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Sajna nem értem a kérdésed (újdonság? ram? fürdés?)
, de megpróbálok válaszolni értetlenül is
. Párnaponta újab és újabb 2.3.4-es ROM-ot (újabb Android verziót) teszek fel, ugyanis egy úgynevezett CM Romot használok (CM=CyanogenMod, egy lelkes rom készítő csapat), amiből naponta-kétnaponta jön egy újabb, javított/módosított verzió (ezeket nightly-knak nevezik)(#179) aggleány: Én is legtöbbször saját tapasztalatot írok
Mint pl. ez is: az újabb CM Romokkal bizony a Penge is elvan 3-4 napig vígan (persze ha nem játszik az ember vele egész nap, csak úgy normál módon használja) kép -
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Használsz vmilyen Killer appot? Mert ha nem (amit jól teszel), akkor semmit nem jelent számodra. (Pengéhez eleve nem kell)
-
TRob1
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Haha... vegyél egy 3210-es Nokiát, az ébreszt úgy is

(#166) Armagedown: Szerintem meg nem, mivel ha ki van kapcsolva a telefon, itt tényleg ki van (nem úgy mint a többinél, hogy simán le is hallgatnak "kikapcsolt" telefonnál), illetve az androidosok nagyrésze nem is kapcsolja ki a telefont - mert minek -, hisz ott a repülőmód (felesleges mindig a bootra várni, mikor 1 mp alatt újra készenlétbe tud lenni a telefon)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper
üzenetére
Aki a biztonságtól fél, az sztem eleve ne használjon Androidot, de más telefont is csak kivett akksival. Sőt, netet se kéne, és a legtutibb vhol egy nagy erdő közepe alatt élni, egy mindentől és mindenkitől jól elszigetelt atombunkerben...

-
TRob1
veterán
Ha jól gondolom, amit idézett is jer1cho ("egyik leghasznosabb program, ha nem vagy milliomos."), arra értette amit írt, mert pl. én sem vagyok milliomos, de nem használom ezt az appot (sőt, semmi ilyesmit, tehát közel se a leghasznosabb) --> De majd javít, ha nem így gondolta.
-
TRob1
veterán
Jó lett, gratula

(#28) bozont : Az miért LgCamera? Csak LG-n jó? Ne hívjuk inkább IgCamerának (kisbetűvel: igcamera)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
De elég fiús feje van. 

Mert ha nem, már rögtön magad felé "húzod" a kioldót, magyarán a telefon alsó részének az irányába (most én is átállítottam ilyenre az enyém, az se rossz) 

, de megpróbálok válaszolni értetlenül is