- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz AxBattler #96 üzenetére
Igen, de érdemi különbség nincs a 2200G, a 3200G, 2400G és a 3400G igp teljesítménye között, annyira szűk keresztmetszet a ram sávszélesség.
Régebben teszteltem csak 3000c16 ramokkal (2400G esetén valamiért csak 2933Mhz-en mentek a ramok), és egy (nem szénné) húzott 2200G egy szinten volt a 2400G-vel. Az egy szint alatt az egy kategóriát értettem, és nálam ezek egy kategóriába esnek. Utólag ezen hsz alapján azt mondanám, hogy az rx550 kicsit feljebb van, de nem látszik a memória mennyisége, és a 4GB-os verzió inkább 65e forintnál kezdődik.szerk.:
Itt tesztelgettem régebben játékokat, egyedül a dota2 4K elírás, mert valamiért az asztal felbontását mutatta menüben, pedig a játék csak 1080p volt.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
"Játékra" a 5300G lesz érdekes megjelenést követően, miután beállt az ára. Már ha egyáltalán beáll az ára, mert a 2200G és a 3200G is 60000-80000 magasságában volt a közelmúltban (20-30e helyett...).
Azokhoz az árakhoz képest bestbuy lenne az 5600G 100e körül, de alapvetően a kocajátékosoknak ebben a vga ínséges időszakban a 5300G lenne a legjobb.Jelenleg egy 2200G vagy 3200G kivált egy 40-50e forintos videokártyát, az "istennyilát" is támogatják freesync-kel együtt. Mindkettő van otthon, mindegyik freesync kijelzőre van kötve, és erős kompromisszummal freesync range-en belül lehet futtatni a játékok nagyon nagy részét. Igen, az új AC vagy egy új akármelyik nem jól optimalizált címmel 40 fps-t sem éri el, így a freesync sem megy. Viszont a steam-es játéklistámon talán csak a doom 2016 nem megy megfelelően, de azt megvettem xbox-ra is. Konzolok és gamepass mellett nekem bőven megfelel a vega7. A "csúcs"konzol fele annyiba sem került év végén, mint egy középkategóriás videokártya...
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
A jelenlegi vga ínséges időszakban kifejezetten érdekes lett volna az IGP teljesítmény összehasonlítása. Ehelyett kapunk pár számot, amit viszonyítani sem lehet más igp-hez vagy kisebb dedikált kártyához, a játékok beállításairól szintén nincs infó.
2200G és 3200G-vel 60 fps körül futtatható a FH4 levett grafikával, a tesztben 42-48 fps látható. Ebből azt tudom leszűrni, hogy "high" beállításokkal próbálkozhatott a tesztelő.#8 bacsis
Dumagép mikor jössz az fm1-es félkonfigért a 10 éves szülinapi teszt miatt?
Kell esetleg am4 is mellé? 2200G-s gépet tudok adni mellé tesztelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest