Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Steve Jr. #210 üzenetére
amikor megvettem az 5700G -t, még dühöngött a bányászláz, és az volt a terv, hogy majd jól eladom a Vega56 zsugát ( 220+ eft körül mentek akkor ) az árából visszajön a proci ( 115eft körül vettem ), a maradékot meg elsörözöm. De sosem jutottam el idáig, az ezeréves tvkártyáim ( miro pctv , terratec cynergy 400 ) random képhibákat produkáltak a vega8 mellett ; ami a 3800XT / Vega56 páros alatt nemvolt ; és ugyan meccsnézés közben nemzavart, de a "digizzünk családi vhs kazettákat" projectben nem megengedett. ( még fut a project, de mostmár inkább a "fejlődött a technika, próbáljuk meg a felvételt kitisztítani és felskálázni módban perpill a Topaz Video Ai segedelmével )
összefoglalom : a screenshot idején lehet, hogy ezvolt a helyzet, de elég valószinűtlen, mert idő hiányában ezt a matekot hamar feladtam és ment vissza a Vega56. ( ami a mai napig megvan )
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legjobbkor frissítette az utóbbi időben kissé hanyagolt, integrált grafikát is kínáló termékvonalát az AMD.
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Packeta
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest