Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
turbulencia8 #2747 üzenetére
Mondjuk 1 hónapja nekem is az van, h éjjel merül 15%-ot, pedig 1-2 hónapja csak mondjuk 1% volt.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
turbulencia8 #2702 üzenetére
Akkor ezek szerint csak a 47mm-es GTR alvásfigyelését cseszték el? Csodálatos. És nem képesek a 42 mm-es változat firmwarejéből áttenni... Holott tudomásom szerint a két készülék az akksin kívül másban nem különbözik.
Ha jót akarsz, vársz a vásárlással addig, amíg meg nem oldják ezt, mert hogy ennél furábban jelenleg szerintem egyik sem méri az alvást, az tuti...
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
turbulencia8 #2403 üzenetére
Nézem a Stratosokat, tök jónak tűnnek, főleg a 3-as, csak kicsit röhögök, hogy pont nekem ilyen Pro Sport óra, aki olyan lusta, hogy még a WC-re is csak akkor hajlandó kimenni, ha már majdnem bepisál
-
Parallaxis
addikt
válasz
turbulencia8 #1438 üzenetére
Nálam fixen időhöz van állítva a DND és nem kapcsol be a kijelző.
Nálad azért villan be, mert Smart-ra állítottad és amíg nem alszol (vagy amíg az óra nem észleli, hogy alszol), addig aktív a kijelző. -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1432 üzenetére
Semmi gond! Az iPhone-os szoftvert nem ismerem, de ha nem lenne benne ez a beállítás, akkor Parallaxis kolléga javaslatának működnie kell. Ő a DND (ne zavarj) módot használja, amit szintén lehet ütemezni.
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1424 üzenetére
Ráadásul pont te kérdezted kevesebb, mint három hete, hogy hol lehet ezt a GTR-nél beállítani. link
Kaptál is rá választ, hogy az alkalmazásban keresd! És most megint azzal jösz, hogy mennyire gáz a GTR szoftvere, hogy nem találod az órában azt, amiről már megírták neked korábban is, hogy a telefonon keresd...
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
Erről is volt már szó itt a közelmúltban. A kézmozgásra való bekapcsolás a GTR esetében csak a telefonos szoftverben állítható, az "Információk megtekintése csukló felemelésével" menüpontban.
Lehet, hogy gagyi a GTR szoftvere a Stratos-hoz képest, de az, hogy most nem találtál meg egy nem túl eldugott menüpontot, nem a GTR szoftverének a hibája...
-
Parallaxis
addikt
válasz
Time DND és beállítod az időt, hogy mikor ne világítson. Vagy beállítod smartra és amikor elalszol akkor kapcsolja ki. Még csak el sincs dugva ez a beállítás
-
veressjanos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1226 üzenetére
Alkalmazásban keresd!
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
turbulencia8 #1126 üzenetére
Alvásadatot a GTR nem mutat.
-
energomatt
őstag
válasz
turbulencia8 #801 üzenetére
...azért a nikotin és a sör maradandó károsodásokat is okozhat. Legalábbis ezt olvastam.
-
energomatt
őstag
válasz
turbulencia8 #798 üzenetére
...és mi a helyzet a lóversennyel?
-
veressjanos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #783 üzenetére
-
veressjanos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #781 üzenetére
Szerintem meg pont nem mutat jól élőben. Le is cseréltük egy fehér Swarovski változatra. Ha a DPD nem baxta volna el a kiszállítást, már csütörtökön itt lett volna. Így csak hétfőn, de ehhez veszekedni kellett az ügyfélszolgálattal.
-
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #644 üzenetére
Ennek orulok, koszi a valaszt!
-
Algotis
addikt
válasz
turbulencia8 #644 üzenetére
Eddig nem tapasztaltam semmi rendellenességet. (Másfél hónap alatt)
-
szpali
addikt
válasz
turbulencia8 #385 üzenetére
Hosszabb üzemidő, elegánsabb megjelenés és AMOLED
Sűrűbben vagyok zárt, félhomályos helyen, mint szabad ég alatt és a Stratos világítása ebben a környezetben annyira nem adja...
A telefonjaim pedig már 3 éve AMOLED kijelzősek, a Mi 9T-n AOD is van, szóval számomra ez hasznosabb -
veressjanos
aktív tag
válasz
turbulencia8 #385 üzenetére
Én is Stratosról váltottam, remélem nem baj, ha leírom Neked az én okaimat. 🙂
Kütyük árában nekem van egy lélektani határ, ami fölött nem veszek magamnak ilyen eszközt, mert nekem nem éri meg. Stratost azért vettem, mert ugyan a S Gear jobban tetszett, de dupla áron lett volna töredék üzemidővel. Aztán kijött a gtr, ami nekem sokkal szebb, mint a Stratos, többszörös üzemidővel, szerintem szebb amoled kijelzővel, ugyanannyiért. Azonnal váltottam. A sport része engem nem érdekel. 🙂 -
CHIPman
nagyúr
válasz
turbulencia8 #251 üzenetére
Volt Pace-em, de szerintem rettenetesen ronda a 8 készenléti módban színűvé váló kijelző. A Bip-é sokkal szebb, pedig még a felbontása is kisebb, de legalább nem változik meg a színe készenlétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest