Hirdetés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Hobby elektronika
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
#79335424 #552 üzenetére
Ha manuálisan indítom a DS-t, utána kell aktiválni az üzemmódot. Azért gondoltam, hogy esetleg lehet vele valamit kezdeni, mert widget-ként is ki lehet rakni és onnan kapcsolgatni.
(#551) vadkörte
Ránézek az Elixírre, kösz.Új kérdés:
Létezik egy I'm sleeping nevű alkalmazás, ami sajnos az új firmware-en valamiért nem működik. A lényege, hogy néma üzemmódban a megadott telefonszámokról érkező hívások mégis hangosan kicsörögnek.
Sajnos e-robottal ezt nem tudtam megoldani olyan művelet sorral, hogy Némítás ki / csengőhang lejátszás / némítás be, az Esemény az adott telefonszám+csörgés.Végül részmegoldásként készítettem egy csendet tartalmazó mp3-at, és este ezt állítom be alapértelmezett csengőhangnak, reggel pedig vissza. Egy kapcsolat csoportnál egyedi csengőhangot adtam meg, szóval azok kicsörögnek normálisan.
Meg lehet ezt oldani valahogy, hogy néma üzemmódban kicsörögjenek a kivételezett telefonszámok (neadjisten kapcsolat csoport)?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest