- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sheriff.crib #24 üzenetére
mert ott már próbáltak ilyen mókát elsütni
-
sheriff.crib
tag
AvP dedikált szeró a téma és mindeki az MW2-ről beszél
-
-
válasz
- = Zk = - #19 üzenetére
Arról szól a cikk, hogy esetleg lehet, hogy plusz tartalom lesz pénzért, nem a multi lesz fizetős.
-
- = Zk = -
félisten
ezekszerint nem jól értelmeztem?
akkor ezesetben sűrű párdN
mek, és rálesek...szerk. de elolvastam. emlékszem már.
" Megvizsgálva a különféle online üzleti modelleket az online játék pénzügyi alapokra helyezésével kapcsolatban, kétségkívül ebben látunk potenciált. "
persze mégsok víz lefolyik a dunán, de jövőképnek elég sötét, nem?...
-
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
El is olvastad a hírt?
-
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Honnan szedet, hogy fizetőssé akarják tenni a COD6-ot?
-
- = Zk = -
félisten
nem akarok negatív személyben feltűnni, de én erre csak annyit mondok, hogy:
láttam már éjjeliőrt nappal meghalni!de ha azt nézzük, még bármi kisűlhet. majd az idő választ ad a kérdéseimre. idővel biztos...
jövő hónap 10.-éig sztem még majd lesz valami hír ezzel kapcsolatban úgyis, ha nem, fa alá jólesz az MW2
off jahogy, adózni kell belőle?off
-
Zirowe
nagyúr
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
Csoportos keresettel kártérítés miatt ők sem packáznának.
-
- = Zk = -
félisten
jogász? hujujujj
én úgyvagyok vele, hogy hiszem, ha látom.
jogok ide, vagy oda. kiskapu mindenhol van, és lesz is.
szvsz az IW a jogokat nem nagyon figyeli, ink az erre szakosodott fórumokat. magát a felhasználói reakciót nézik. aztán, hogy mi a következmény, az egy másik történet... -
Zirowe
nagyúr
válasz
- = Zk = - #10 üzenetére
Viszont én mondom neked, mint jogász.
Ha a vásárlás előtt nem tájékoztatnak, hogy a játék egy alapvető része fizetős lesz később, akkor nem tehetik meg, vagy ha igen, akkor szó nélkül vissza kell venni a játékokat azoktól, akiknek ez nem felel meg és a vételárat teljes egészében visszafizetni,de még így is számíthatnának kártérítési perre, amit nem nagyon hiszem, hogy bevállalna az IW.
Szóval mindenki nyugodjon megDe ez nem jelenti azt,hogy a következőnél ne csinálhatnák meg,ha előre szólnak
-
- = Zk = -
félisten
remélem a rebellion nem fogja telesz..ni azok arcát, akik kiadnak X ezer forintot a gémért
-
aram01
nagyúr
mw2-öt én is megvenném csak várok hogy most fizetős lesz e vagy nem?Mert ha igen akkor bad company 2 lesz belőle.A.vs.P. jó ötlet ez a dedikált szerós cucc
-
Biztos?
"az egyik, hogy olvastam egy wrz fórumon, hogy nem megy a multi, erről tudtok vmit? nem azért kérdem, mert azt szeretném játszani, meg ne küldjetek el anyámba, én valahogy örülök, hogy csak eredetiben megy, mivel nem sok eredeti gammám van, de ez azt hiszem igazi éke lenne a meglévőknek...valamint amúgy sem lett volna kedvem állandóan új krekket leszedni...nem ér az egész annyit sztem SZAL MEGVESZEM - de csak érdekel, hogy valóban a warezos multinak befellegzett, legalábbis egy időre?"
Az MW2-t az is megvette, (jópáran) akik eddig soha nem fizettek a játékért.
Persze, lehet egy ilyen kevésbe hype-olt játéknál, megéri a dedikált szervert bent hagyni. -
Vistaboy
veterán
Na ez már jó hír, így biztos, hogy többen fogják megvenni a játékot, mintha nem lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A pénteki nap folyamán a Rebellion megerősítette, hogy támogatni fogják a dedikált szerverek meglétét.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest