- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Pupák
csendes tag
Köszönöm a képet.
Akkor itt van a bibi:-(((
A két készülék is azonos, de akkor hová lettek a jelölő négyzetek?
Valakinek ötlete esetleg?
A teló nem volt buherálva, szinte alap, a párom csak telefonálásra és néha sms-re használja.
Gyári alaphelyzet visszaállítás lesz ebböl:-(Köszönöm a segítséget!
-
Mr Pupák
csendes tag
Sziasztok!
Apró, ám mégis bosszantó problémám van: páromé a C1, és szükség lett volna a fiók szinkronizácíóra.
A "Keep"-et szeretné használni PC-n is, de nem találom hol lehet bekapcsolni a szinkront:-(
A saját telómon (az egy Overmax), alkalmazásonként is megtudom adni az engedélyt, itt meg sehogy sem megy.
Ha belépek a Beállítások- Google - fiókok-ba, akkor ott van a csatlakoztatott fiók, és alatta a felírat:
Szinkronizácíó: kikapcsolva.
Persze ha kézzel rányomok akkor megcsinálja a szinkront, de ehhez mindig be kell lépni a menűbe:-(((
Mindent kipróbáltam, de sehol nem találok lehetőséget a bekapcsolásra, csak a fiók törlése (amit megtettem, és újra létrehoztam)és a Szinkronizálás most (ami rendben lefut) ajánlja fel.Vagy nagyon láma vagyok, vagy ez a teló ilyen lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
c1
újonc
Ismét segítséget kérek.
A SIM kártyáról átmásolt telefonkönyv, név sorrendje átváltott /vezetéknév-kersztnév/-röl, /kersztnév-vezetéknév/ formátumra.
Valamint, az e-mail értesítési hang megváltoztatása, mert nekem csak gyárit kínál fel. -
gfec78
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni,hogy rootolt készüléken hogyan lehet firmwaret frissíteni? Unrootot próbáltam de akkor is azt írta ki,hogy a készülék rootolt. Esetleg unroot+gyári beállítások vissza? Előre is köszönöm az ötleteket. További szép napot. -
BeerBier
senior tag
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Tegnap beszereztem én is egy C1-est,eddig árához képest pozitív benyomást keltett.
OLyan kérdésem lenne,hogy ezt a készüléket mi módon lehetne rootolni? -
Bundytha
csendes tag
Fényképet itt is csak a telefonban rögzített nevekhez tudsz rendelni. A SIM kártyáról átmásolhatod őket.
Kontaktok - MENÜ gomb - Importálás/exportálás - Exportálás *innen...*ide. Ha a nevek a teloban vannak, akkor: Szekesztés és tapi a szürke arcképre, és itt kiválaszthatod honnan milyen képet szeretnél megadni. Nekem kb. 2 perc volt. -
c1
újonc
Szevasztok
A segítségeteket kérném, mert nem találom, hogy hol lehet társítani a telefonszámhoz képet és csengő hangot.
Már két napja küzdök vele, és google sem a barátom.
Ezt, egy hat évvel ezelőtti buta telefonon kb két perc volt megtenni. -
Bundytha
csendes tag
válasz
-dexter- #185 üzenetére
Egy karton cigi áráért, szerintem teljesen jó. Az akkuról: én azt vettem észre, ha nem hagyom nagyon (30-40%) lemerülni, és onnan töltöm fel, akkor simán elmegy 3-4 napot is. Viszont ha 10-15%-nál töltöm fel 100%-ra akkor érdekes egy nap és megint kivan. Ennyi észrevételem van, plussz a fentebb leírt LED jelzést hiányolom. Nálam a netbook szerepét semmilyen mobil nem tudja átvenni, ha hosszabb útra kell utaznom, úgy is azt is viszem magammal. Ha viszont valahol épp valamit meg kell néznem neten, vagy keresnem kell valamit, gyorsan le kell fényképeznem valamit (pl egy menterendet) és elküldenem, stb erre ez az alcatel is tökéletesen megfelel. Belépő szintű mobil, de szerintem a "júzerek" 70%-a facebook és vibernél többre nem is használja a százezres mobilját.
-
-dexter-
csendes tag
Csak egyet tudok mondani a telefonról! Ezért az árért csillagos ötös, már több napja cégesként nyúzom, leesik-kicsúszik, de eddig semmi baja!
-
Gábor0
tag
A Tesco-ban most olcsóbb, 9990 Ft Telenor-os csomagban.
Buktam egy ezrest! -
Bundytha
csendes tag
Sziasztok!
Én kb egy hete nyúzok egy ilyen kis aranyost, egy almás 3GS-t váltott nálam, sajna az öreg megadta magát. Telenoros csomagban 9990 magyar pénzért szerintem teljesen megéri, nem értem miért kellene az okosteloknak megmaradni az 50ezres árkategóriában. A C1-ről nekem is kellemes tapasztalataim vannak eddig, pontosan azt kaptam tőle amit vártam. Egyenlőre teljesen jó társ, ha valaki nem a DOOM Csitrillót akarja rajt végigtolni.
A kérdésem nekem is csak az lenne, hogy a tesztben azt írtátok, van LED visszajelzés, de nálam ez a kis pilács csak akkor világít, ha töltőre dugom. Ez normális? Beállításokban sem találok semmit... -
csibor
addikt
Értesítő ledet hogy lehet beállítani hogy jelezzen? 8600Ft vettem magamnak
Meglepően gyors. Viszont nagyjából 1 nap üzemidőnek tűnik az aksi kapacitás
-
Imike_80
aktív tag
Üdv mindenkinek! Vettem én is egy ilyen kis telot Édesanyámnak. Írja, hogy van firmware frissites. Ezt lehet tudni, hogy mit tartalmaz?
-
csibor
addikt
Viber kinek menyire megy? Nagyon gondolkodom egy C1 beszerzésén. ~10k telenoros csomagban.
-
UG4EVER
tag
sziasztok,
Hátha valakinek van ötlete mielőtt visszaküldőm gariba..
pop c1. a telefon.
kb 2 hete vásároltam.
fényerő minimumon, wigi,gps,adathasználat, stb kikapcsolva, feltöltöm 100% ra majd leveszem töltőről és kb leesik 60-70 % ra majd egyszer csak nyomkodnám és kivan kapcsolva...pár óra elteltével..
2. pl ma levettem töltőről- reggel 10 kor fél 1 van már 74 % és egy büdős gombot sem nyomkodok rajta se wifi,semmi....
1 nap alatt vagy kevesebb lemerül,úgy ,hogy minden energiatakarékosra van beállítva? (már a f* kivan vele ,hogy elmegyek melóba hazajövők és 8 óra alatt hozzá se nyúlok és kivan kapcsolva meg 20%stb...és 90-100% al indulok el..esetleg rossz az akumulátor??
Mit lehet ezzel kezdeni ?(olvastam h root után kalibrálni lehet az akksit.ér valamit ,vagy van értelme ilyen hiba mellett?...)ui.volt egy 4 colos navon mizuum400 am ami nagyobb kijelzőben stb ,és mégis simán kibírta ha wifiztem is 1-2 órát stb játszotta ma napi 1 xeri töltést:/
Valaki segítsen ,még nem vagyok otthon az android alapú akksikban,tehát ötletem sincs ,hogy ezzel mit tudnék csinálni,hogy 1 napot kibirjon ha hozzá se nyúlok.
Köszi : Gábor.
-
4264adam
veterán
Tökéletes telefon T-nél 13k. Barátnőm egy Samsung C3300-át nyúz én egy F6-ot. Ő meg van elégedve a sajátjával én van mikor a sajátommal sem. De egy ilyen nagy ugrás lesz neki ajándéknak is.
-
visz963
csendes tag
Framaroot nem megy rá firmware frissítés után.
Ami nekem működött: Kingo Root.
-
Westbrook
újonc
Az mindenképp tény, hogy olcsó! Én is rég óta keresek egy olyan telót ami megfelelne, de nem lelek. A fotózás fontos lenne, de hát ezzel a kamerával ugye lehetetlen. Viszont a mostani telómban pont fordított a helyzet (E10i, vagy ha így jobban beugrik Xperia X10mini) a kamerája hibátlan, szuper a dinamikatartomány, nyoma sincs kromatikus aberációnak, a színek megfelelnek a valóságnak, stb... csak az op rendszer vérzik el. 2.1 android (ez a max) gondolom felesleges hogy folytassam... Szóval én arra gondoltam, hogy fotózgatni megtartom ezt az Xperia minit, és veszek mellé egy ilyen Alcatelefont netezni meg YouTube-ozni (mert január egy-től az X10minimen már az sem elérhető) Ebben a párosításban viszont verhetetlen páros lenne a részemről, és végre volna hangszínszabályzóm is, sőt fényképezés közben sem kéne az Alcatel akksiját terhelni, ráadásul 13ezerből megúsznám, mert ha olyan telót vennák ami ugyan azt (vagy kicsit többet) tud hardveresen mint az Alcetel, és még a kamerája is van olyan jó mint az X10minimnek, na az kb,háromszor ennyibe kerülne! Szal' ez nekem Így ebben a formában ahogy fent leírtam, mindenképp egy jó párosítás lenne! Nem kell tehát lebecsülni ezt a készüléket sem, mert amint példám mutatja, van olyan akinek megfelel! ... (Egyebként nem értem miért kellett a gyártóknak szándékosan visszabutítani a kamerákat a 7-8évvel ez előtti szintre. csak aki vak, az nem veszi ezt észre. Én már csak ezért sem válok meg az X10minimtől, mert fotózásra nagyon is megfelelő)
-
Palibá
tag
Köszi,
Gondoltam hogy nem fog 20 appot futtatni párhuzamosan, csak a hangouts, meg a skype futhatna a háttérben. De legalább egy egyik a kettő közül. Aztán ha jönne üzenet vagy hívás valamelyikre, akkor kivenné az ember a zsebből, és tudna reagálni. De ha nem tud standby módban jelezni ezek közül egyik sem, csak akkor ha aktív a kijelző és akkor jön meg az értesítés/bejövő skypehívás, akkor azt hiszem mégsem veszek ilyet. Mi a véleményed, menne ez neki, vagy inkább gyűjtsek több pénzt? Másra tényleg nem nagyon lenne használva, az átlag telefonálás, email olvasás, ha sürgős akkor válaszolás, és ritkán, sürgős, vagy vész esetén 1-2 weboldal megnézésén (egy cég pontos címe, menetrendek, árukereső) kívül. Na jó, még esetleg vonaton heti 1-2x 1,5óra zenehallgatásra. Talán még facebookra felpillantani néha. -
Palibá
tag
Sziasztok!
Információ kéne, hogy Skype és Gtalk/Hangouts/Google csevegő fut-e rajta, beszédhívásokra alkalmasak-e és nem nagyon lassú-e úgy az egész, ha ezek fel vannak telepítve, illetve futnak a háttérben?
Akku üzemidő és kültéri láthatóság is érdekelne, ha tudtok róla tapasztalatokat. Megtetszett a Sparban 10.990-ért.Köszi az infókat!
-
garcia66
tag
Sziasztok.
A számkijelzés bekapcsolását hol találom? Most privát szám jelzést ad, ha hívok valakit.
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
Gábor0
tag
A Tescoban még van. 10990 Ft, Telenoros csomagban.
Szerintem bőven megérte az árát, igaz játékra nem használom. -
Plebi
senior tag
Most vettünk Lidl-ben a bátyám kislányának, eredetileg defyt kapott volna, de technikai okok miatt elmaradt és ez lett belőle. Be kell látni, hogy az idő már eljárt azok felett a telefonok felett, se a rendszer támogatása nem jó már, a gördülékenysége már inkább mocorgás, bármi mellett egy frissítés, vagy telepítés gyakorlatilag, használhatatlanra lassítja, az áruházban a dolgok jó része elérhetetlen, vagy be sem jön. Ezt még az sem feledteti, hogy jobb a kamera, AF-os és ledes, illetve a jobb kijelző.
Ez a telefon egy gyereknek, másodtelefonnak, vagy beugrónak tökéletes. A sebessége jó, mindent el lehet rá érni és mennek a játékok is javarészt, persze a felbontás miatt elég recés minden, de ennyiért (14e Ft) ennél többet nem szabad várni. Mivel mobilinternet nincs, így a készülék 2G-re van állítva, az üzemidejére kíváncsi leszek. A kamera olyan amilyen.
Nekem szokhatatlan lenne és hátrány, hogy egy led, ha másért nem, világítani elfért volna, egy 2e Ft-os kártyás csomagos alcatelben van, illetve ahogy ott, ott is lehetne az antenna házon belül (ez máshol sem jellemző) A hátlap nagyon fényes, bluemobile-osként sötétkék, nagyon csúszós, ez szintén selymes műanyag az olcsó alcateleken is.
-
Interspar-ban 2014.09.04-17-ig 10.990,- Telenor feltöltőkártyával
-
Auchan-ban már lejárt az akció, de továbbra is 10.990,- Telenor feltöltőkártyával
Metro-ban 2014-09-24-ig 10.990,- Telenor feltöltőkártyával -
Gábor0
tag
Augusztus 28-tól 11000 Ft a Tesco-ban, Telenor-os feltöltőkártyás csomagban.
-
St3ven
addikt
A blue mobile-nál holnaptól elérhető, 14k-ért adják kártyásan (33 Ft/perc tarifával):
-
Ha érdekel valakit: Root: Framaroot v1.9.3 Ezzel rootoltam. Indítás után a "Barahir" módot kell kiválasztani. A másikkal nem ment.
-
Én is vettem egyet. Ha olyan helyre megyek ahová nem szívesen viszem a tepsit, akkor ez tökéletes lesz. Ahogy bekapcsoltam a wifit, már kiabált is, hogy van új firmware. 118 MB-os. Felraktam, továbbra is 4.2.2 maradt. Teljesen korrekt kis készülék, ha az ember tisztában van vele mit vesz és milyen célra. És csak néccázba került, hogy megegyen minden kártyát.
-
2014-08-21-ig az Auchan-ban 10.990,- Telenor feltöltőkártyás
2014-09-03-ig a Tesco-ban 12.990,- T-Mobile feltöltőkártyás -
tiszolczi
csendes tag
Tegnap vettem a teszkóban egy ilyet egy Sony Xperia SP mellé második telefonnak. Dominó kártyával 12.990 forint volt. Az SP kb ötször többe kerül, mégsem ötször rosszabb ez a telefon. A kamerát és a kijelzőt leszámítva nincs sok különbség a kettő készülék között.
Félreértés ne essék, szeretem a Sony telefonom, néhány hibájával együtt, saját telefonnak a következő is Sony lesz, de ezen az Alcatelen minden olyan funkció tökéletesen működik amire én a telefonjaim használni szoktam.
A kamerát lehet rajta szidni, de én speciel akkor leszek elégedett egy mobilba épített kamerával, ha szériában lesz rajta optikai képstabilizátor, esetleg némi zoom. Addig ugye maradnak az elrontott képek, vagy egy kicsi digitális fényképezőgép a zsebben.
Az akksi teljesítményéről még nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel tegnap óta még nem merült le.
Köszi a tesztet, a teszt nélkül biztosan nem vettem volna Alcatel telefont. -
realist
őstag
Telekomot leszámítva megvásárolható ez a telefon?
Jó ez a 20e forint körüli ár, de pontosan hol is van ennyiért?
-
DeFranco
nagyúr
Azt lehet tudni amúgy, hogy ez mikor kerül piacra itthon is? Nem találom még a neten sehol...
Vodánál egyáltalán nincs alcatel, így gondolom független játszik.
-
tomcsa44
tag
Igen igazad van. Viszont a köznyelvben ha azt mondjuk, hogy "ez csak egy sima TFT", akkor a TN+Film paneltípusra gondolunk. Elég pontatlan megfogalmazás, de hát ez így alakult.
Amúgy szemre én nem tudtam eldönteni a Lumia 520-nál, hogy milyen panellal szerelték. Jó oké olcsó telefon, valahol meg kell húzni a határt.
-
RBJ
addikt
Abban igazat adok a kollegának, hogy az alcatel azért erősen optimalizálja a szoftvert a hardverhez.
És ez sokat számít. -
tomcsa44
tag
Amelyik telefonról véleményt alkotok, az mind volt a kezemben. (Ezért nem láttok tőlem Apple telefonokról véleményt, mert már régen nem volt a kezemben egy iPhone.) Illetve a HTC 300-as, 700-as tesztnél sem alkottam véleményt, mivel még nem láttam élőben egyiket sem.
Más:
De vajon nektek volt a kezetekben ez a C1? Azoktól kérdezem, akk itt fikázzák.Mert most akik lehüléztek (még ha csak burkoltan is), azokkal szívesen elbeszélgetnék, hogy vajon a papír alapján mondják a magukét, vagy van benne tapasztalat is.
Én nagyon remélem, hogy ezen a C1-en a szoftver is ugyan olyan stabil, mint az új szériás Alcateleken (Pop C2, C3, C4, Idol stb, tehát amióta Alcatel One Touch lett a cég neve). És azt is remélem, hogy megtalálja a közönségét.
Az Alcatellel azért vagyok picit elfogult (mindenki elfogult valamilyen márkával és evvel nincs is baj), mert szarból építettek majdnem várat. A HTC, Sony meg várból szart. Köszönöm a figyelmet.
-
Kampó
senior tag
Imádom a önjelölt szak embereket. Akik egy teszt alapján ami mellesleg soha nem nélkülözi a készülékkel szemben támasztott ellenszenvet vagy szinpátiát.. eltudják dönteni hogy már pedig az adott portéka szar. Úgy hogy nem is használtak ilyen cuccot.... előítélet meg skatulyázás az megy.Aki miller vagy rászánja a pénzt megveszi a BMV-t de nem megy az opel szalon elé tüntetni. Nem tetszik ne vedd meg. Da annyi baromságot olvasok én itt hogy hihetetlen. Erről szólnak ezek a topicok az okoskodásról meg az értelmetlen f@sz méregetéstől. Olyan hasonlítgatások vannak hogy az adott készüléknek köze nincs a másikhoz. Sem árszint sem tudásbeli pozició alapján.
-
helixP
nagyúr
válasz
tomcsa44 #121 üzenetére
995-ös Alcatelem van, ami szerintem a legjobb TFT-t kapta, ami létezik (pl. Simán leveri az Y300-as Huawei IPS-sét), de a Lumia mellé téve rajzolható a különbség, láttam a szememmel, erről nem győzöl meg
Nem értem, mért releváns, hogy a Sony (Ericsson) 3 éve milyen software-eket csinált, de ha annyira szeretnéd: pont abból az időből van egy X10 mini pro-a családban és soha hozzá sem kellett nyúlnom egyszer sem. Kimondottan jól optimalizált a rendszer, és gyorsan futkos a nem túl izom hardveren. -
tomcsa44
tag
Csoda szép? Messze menő túlzás. IPS? Sajnos a leggagyibb jutott belőle. Egy jó TFt van annyira szép és éles (betekintési szög), mint az gyengébb IPS.
Nézd meg a Galaxy 7 collos tabokat. Sima TFT-t írtak hozzá (még a Samu is), de annyira gyönyörű a képük.
A Sony egyenlő az aTabbal. Nem hiszed? Akkor légy szíves emlékezz a 2011-es és 2012-es Sony telefonokra, ahol bizony a többször jó hardverhez midig vacak szoftvert adtak. Soha nem tudnak megírni egy normális szoftvert. Ezért került egy súlycsoportba az aTabbal.
(Már nagyon várom a Sony SP-re a 4.3-at. Öcsém fel is frissíti vele a barátnője telefonját. Na majd akkor aztán jó alaposan letesztelem újra(!) azt a telefont.)
Xperia E? Igaz hogy gyenge a hardver, de frisebb, mint a Wildfire S és még sem jobb. Se nem gyorsabb, se nem stablabb.
-
helixP
nagyúr
válasz
tomcsa44 #119 üzenetére
Lumia 520: Kijelző típusa: kapacitív IPS-LCD érintőkijelző
Valamint egy 16 millió színes kijelzőt ne hasonlítgassunk már egy 256 ezer színeshez.(Droidom van, Alcatelem van, de azért vegyük már le a szemellenzőt: az 520-nak egy csoda a kijelzője. Az meg, hogy a Sony-t meg a az aTab-ot egy sorba tetted, eléggé merész akció volt.
)
-
tomcsa44
tag
A fanyalgóktól kérdezem, hogy honnét a tapasztalat, hogy vacak ez a telefon? A többiből következtetünk? A sony-ból? (Köztudottan a Sony-é a legsz*rabb szoftver.) Nekem Alcatel Pop C3 van és bizony szebb a kijelzője, mint a Lumia 520-nak. Pedig mindkettő TFT (és 4 collon 480x800). Nekem tetszenek ezek az új generációs Alcatel telefonok (2013 nyarától megjelentek).
A cikkben szereplő is biztosan megállja a helyét és megtalálja a közönségét. Én pl melósnak szívesen megvenném.
Akinek meg nem tetszik, mert kicsi a kijelző stb, az minek ír ide? Jó oké, elmondja a véleményét, de elég egyszer. Most én is menjek a világ legrosszabb telefonjait gyártó cégek (Sony, ZTE, Huawei, AKAI, Gigabyte, MyAudio, aTab, és ezek társai) topicjába és offoljam szét?
Vicces amúgy a Huawei P6-ot emlegetni. Négy magos, viszont a sebessége nem veri le a kétmagosok egy részét sem!!! Gyenge, mint a... harmat. ZTE Blade 3? Akár milyen ZTE? Kell a fenének. Még egy akkumulátort sem tudnak soha elkészíteni (köztudott, hogy a ZTE telefonok maguktól kikapcsolnak, mivel az akksi elcsúszik! ésebben érintett a Blade 3 is vastagon, de ez igaz a Huawei-re is).
Vagy akár milyen Sony telefon? Sony SP?
A cikkben szereplő telefon állítólag ott is veszi a wifit, ahol a telefonok többsége nem. (Ezt a Pop C3-al alá tudom támasztani.) Na a Sony SP ott sem tudja fogni a wifit, ahol a telefonok többsége igen. (Még a 10 éves Nokia is lepipálja ebben.) Az SP meg szériahibás lehet, mert minden poscikája vacak. Kihangosítva szánalmas a hangja (Pop C3-mam egy fokkal jobb, viszont az SP 120k-ról indult, a C3 meg 35k-ról). Az SP képe annyival jobb, hogy élesebb (de hát 720p vs 480x800, tehát ez logikus is). Színekben pl elmarad az alcatelemtől.
Ennyit erről.
Ja és a Lumia 520-ra picit vissza térek, pontosabban a Lumia telefonokra. Én idén fogok venni egy Lumia készüléketi s. Aki ismer, az tudja, hogy WP fan vagyok. De könyörgöm, a piacon a legrosszabb összeszereléssel a Lumiák "dicsekednek". Öcsém L625-e villog. Berezonál a képe. A L925 sajnos nagyon melegszik és emiatt porblémák lehetnek. Ennyit erről.
*Ezek a saját véleményeim, melyeket tapasztalat útján, illetve fórumozások alapján állítottam ki.
-
Headbang
aktív tag
isten ments hogy samsungot vegyek saját használatra de ez az alcatel is felejtős túl sok a kompromisszum
-
Headbang
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #116 üzenetére
Pontosan kuka a neo is meg ez is a pocketet brtnőmnek vettem ès valahogy nem èrdekli a kijelző felbontás..mègis boldogan használja ugyanakkor egy nőnek cikis ez az alcatel..èn csak arra akartam rávilágítani hogy alapdolgokra az se jobb mert filmnèzèsre játèkra ugyan úgy használhatatlan...
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Headbang #108 üzenetére
A Pocket Neoval valahogy nekem más tapasztalataim voltak... A touch egy nőinél nagyobb ujjnak igencsak "kellemes"... A rendszernél (stock) egy X10 mini pro is gyorsabb kb. A kamera az olyan, hogy nélküle csak jobb lenne a telefon. Persze ez ennél se jobb. De én inkább ezt választanám, Samsung ide vagy oda.
-
-
cs.zs.
veterán
-
Headbang
aktív tag
kb 4 hónapig itt volt a 3colos pocket neo jól optimalizalt jelly bean-el 13ezerèrt +3 ezres lebeszèlhetősèggel a Tnèl(jó mondjuk külsőre csajoknak valo design-al) ès a kutyát nem èrdekelte legalábbis ami a mobilarenat illeti erre a randa mtk procis telora meg ugrik mindenki...
-
-
Lomha 8V
addikt
Jó ez. A lehetséges garázstelefonok táborát erősíti.
-
axioma
veterán
Nekem ugy tunik, hogy ez a gep csak a 4.0 BT-ban jobb egy megfelelo ROM-mal felruhazott ZTE Blade (I-es) telefonnal. Minden masban visszalepes (kijelzo felbontas mint legfajobb pont), vagy szintentartas, nyilvan a procit kiveve, amin viszont pont a keszulek vasarlokozonsege nem fog rugozni. Persze, ujonnan olyat mar nem kapni, hasznaltan meg hiaba olcsobb, az mar derogal (illetve kockazat a korabbi tonkremenesre).
Gyereknek meg eppen azert nem adnam (pont 10-12 kozott vannak a lanyaink), mert akkor jatszanak, hagyomanyos telefont kaptak, eleresre eleg. Suliban ugyis ki kell kapcsolni reggeltol estig, kiveve vis major. Egyelore a nagyobbikat egy 8 osztalyos eros gimiben sem nezik ki miatta (bar nyeltem egy nagyot, mikor elso szuloin az ofo meselte, hogy valaki taskajaol elozo evben egy kulsos volt, aki iPadet lopott...) -
Fredo78
aktív tag
Én még nem láttam árazást erre a telefonra, de tételezzük fel hogy az lesz amit a cikk ír hogy kártyásan 18-20 e Ft. A Lumia 520 35-50 e Ft tudomásom szerint.
Szerintem itt nem azt kell nézni hogy 15-20 e Ft a különbség.Az "erősebb" kategóriákban sokkal kevesebbet számít ennyi különbség: 120e vagy 135e, nem akkora differencia százalékosan.
Könnyű azt mondani hogy egy 10-essal drágább (amúgy nem mert 15-20e) hanem azt kell mondani hogy 2x drágább! Utána kell hasonlítgatni! Aki ilyet vesz annak meg igenis számit 15-20 e Ft. -
Napfénysüti
nagyúr
Teljesen jó ez a telefon ebben az árkategóriában. És van is ezekre igény. Anyósomnak mi is vettünk nemrég egy VSM-et mert a kerete nem volt több rá de pótolni kellett a behalt Xperiáját. Első androidos telefonnak vagy ha csak nagyon kevés pénz van rá ezek a mai alsó kategóriás készülékek mint a cikkben szereplő Alcatel már nagyjából megfelelnek.
Viszont tényleg nem érdemes 10-20k-val vagy még drágább telefonokhoz hasonlítani. Van aki nem tud még anynit rádobni ezeknek az árára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest