Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Újabban töltés után 1x mindig újraindul a telefon.
Kikapcsolt állapotban töltöm kb 2 órán keresztül. Utána bekapcsolom és a maradékot úgy tölti fel.
Többször volt már olyan, a két óra után bekapcsolom, majd otthagyom a maradék töltés miatt.
Mikor újra megnézem azzal fogad, hogy pin kódot kér.A töltés utáni első induláskor le szoktam lőni a felesleges appokat (Fb, google alkalmazások stb.), de csak azokat amikről biztosan tudom, hogy hiányuk nem okoz galibát.
Hálistennek nekem normál használatkor nem szokott restartolni. Gyári ics-em van, rootolni még nem rootoltam de tervezem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Posta, csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest