- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz
tpeti78 #10006 üzenetére
Kedves Peti!
Bocsi, hogy nem fejtettem ki mi a problémám az akksival, csak telóról írtam aztán lusta voltam odaírni, hogy nekem nem tölti fel 100-ra, 2.2-őn 95 százalékon beragadt, 2.3-on pedig 99%-on, volt, hogy szinte egy napot rajta hagytam tölteni, de hát semmi, viszont ahogy lehúzom a töltésről utána már kiírja hogy 100%, a másik bajom, hogy ha elérem az 50% ot onnan rohamosan elkezd merülni, szinte csak pár órám van én akár készenléttől is lemerül. Az üzemidejével nekem nincs bajom, mint írtam elmegy 2 napot, max 3 szinte már nem viszide amúgy is megetetem szinte minden nap (a halakkal együtt), csak az előbb említett 2 bajom van. Én az akksira gyanakszom, mert már csináltam kalibrálást is (egy párszor) de az sem segített.
De most ahogy olvasom Istvánnak is ez a problémája. 50% után ROHAMOSAN merül! A visszajelzéssel lenne a gond, vagy az akksi tényleg szar...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest