Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bishoplogan
senior tag
válasz
fekeandras
üzenetére
2010-ben mindenképpen meg kell jelenjen, hiszen már van egy demójuk is, amit a nyílvánosság előtt sikerrel mutattak be
-
fekeandras
őstag
"A teljes játék forgalmazása a tervek szerint 2010. tavasza lesz."
Tervek szerint?Bárkivel fogadok egy rekesz sörbe, hogy 2012 előtt nem adják ki se pc-re, se konzolra!!

-
twollah
nagyúr
Nem szeretem a tulelo horrorokat, rosszakat almodok toluk ejszaka.
-
fekeandras
őstag
Az Alan Wake is beállhatna a Prey és Stalker után a sorba, mindkettőt hosszú évekig ígérgették mire végre kiadásra kerültek.Egyébként nekem nagyon bejön a látvány és a hangulat is amit a játék sugall.Szeretem a nem szokványos játékmenettel bíró játékokat (értsd: a második világháborús fps és a "megyekelőreésznélkülésmindenkitagyonlövök" stílusú játékokkal dunát lehet rekeszteni).A Dark Messiah of Might and Magic volt az utolsó játék amit megvettem, mert egyedi dolgokat nyújtott, olyan dolgokat ami a többi játékban nem volt.Lehet ez a játék lesz az amiért hajlandó leszek újra pénzt kiadni?Persze látatlanban megmondom, hogy brutális gép kell majd alá...De sebaj, csak jönne már ki végre!!

-
keIdor
titán
Ezek a suttogások a Lost-ot juttatták eszembe!
Egyébként ez a játék marha jónak ígérkezik, akik szerették a Silent Hill-t azoknak kötelező! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Matyóhímzés
üzenetére
hát lehet igazad van de egy 2010-ben megjelenő játéktól azért szerintem az emberek többsége egy jó grafikát elvárna

-
bishoplogan
senior tag
Frissült a videó, jó minőségű
-
konas
senior tag
Asztamindenit,hat ez utni fog..Gyogyoru graf.
Remelem azert az egesz nem sotetbe fog jatszodni. -
Csabee.
nagyúr
Képek alapján biztos jó lesz.. bár ez még elég korai kép ha tényleg 2010 tavaszán fogják kiadni, addig még grafikailag szerintem elég sokat fog változni!
várjuk mi lesz.. remélem szép élethű grafika lesz! -
GrG1210
aktív tag
Hát nagyon szép lessz az biztos , félőő hogy a mostani vasam kevévés lessz a kihajtásához , máárpedig szeretem a maximumgrafikát kihozni a játékokból.
-
haky
senior tag
Ez nagyon komoly lesz. Csak már jönne ki, így is eleget csúszik!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest